[]

Tırnağıma ne olmuş olabilir?

Manikür yaptım ertesi gün uyandığımda tırnak etimin çekildiğini gördüm iyice ve bir ertesi gün bu hale geldi :( doktora koştum sedef dedi.mantar testi yaptı ben istediğim için ama negatif geldi.

Başka bir doktora gittim bence sedef değil dedi ama ne olduğuna da anlam veremedi. Bu durum beni çoooooook üzüyor. Görüntüsüne tahammül edemiyorum,

Manikür pedikür ile ilgilen birine de sordum tırnak sıvısına (?) zarar vermişsin ömür boyu böyle kalır dedi.

Sizce bu neden oldu ve başına gelen oldu mu?

Ps: tek tırnağım bu şekilde


hizliresim.com

 
Sanki törpü ile tırnak yüzeyine hasar vermişsiniz gibi duruyor. Genelde kalıcı oje, protez tırnak yaptıranların tırnak yüzeyi böyle zarar görüyor. Ama kalıcı olma ihtimali pek mümkün gelmedi. Zaten uzadıkça sağlıklı tırnak gelmiyor mu alttan? Şu aşağıda linkte yer alan ürün tırnaklara çok iyi geliyor. Bunu bi deneyebilirsiniz.

www.evdeeczane.com
  • GoodMorningTeacher  (19.09.20 20:17:10) 
Uzadıkça düzelecek bence, bol bol çinko alın. Bir de şu krem tırnaklara çok iyi geliyor.
www.gratis.com

  • megalomaniac  (19.09.20 20:36:40) 
sedef olması için vücudunda sedef olması gerekir. Önceden sedef olduğunu biliyor muydunuz?


  • Sonsuzluk ve Bir Gün  (19.09.20 20:42:50) 
Hayır bilmiyordum başka bir yerde sedef yok


  • tuborg yesili  (19.09.20 20:49:11) 
Büyük ihtimal zarar vermişsiniz tırnağınıza.


  • Sonsuzluk ve Bir Gün  (19.09.20 21:03:25) 
muhtemelen manikür yaparken yanlış bir şey yapıp bir şekilde tırnağınıza zarar verdiniz +1
alttan tırnak gelince düzelebilir ama yapısal bir soruna neden olduysanız, alttan gelen de aynı sorunla kalabiliyor böyle durumlarda.
tırnağın dokusu hasar görmüş gibi sanki bir şekilde.
  • blatta hiberna  (19.09.20 21:41:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.