Giriş
(3)

powerpoint'e video gömmek

uche
avi formatındaki bir videoyu, powerpoint'e nasıl ekleyebilirim, başka bir bilgisayarda çalıştımak üzere? (office 2003'te) dosyadan film ekle diyince olmuyor. baktım forumlara falan ama pek anlamadım. codec modek bişiler yapmam lazımmış ama. beni bir aydınlatın lütfen.daha önce sorulmuştur illaki am
avi formatındaki bir videoyu, powerpoint'e nasıl ekleyebilirim, başka bir bilgisayarda çalıştımak üzere? (office 2003'te)
dosyadan film ekle diyince olmuyor. baktım forumlara falan ama pek anlamadım. codec modek bişiler yapmam lazımmış ama. beni bir aydınlatın lütfen.

daha önce sorulmuştur illaki ama aradım bulamadım.
0
uche
(11.05.10)
wmv formatına çevirirseniz sorun kalmaz diye düşünmekteyim.
0
bantilop
(11.05.10)
olmadı. tıklayınca oynamaya başlamıyor hala.
0
🌸uche
(11.05.10)
video nun animasyon ozelliklerini degistirin. muhtemelen olacaktir. otomatik baslamasi icin "onceki ile birlikte"yi secebilirsiniz.
0
helenart
(12.05.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.