[]

üniversitede dersler online olmayacakmış!

Merhaba,

Bu sene kayıt olduğum üniversite dil hazırlık sınıfını yüz yüze yapmaya karar verdi. 16-17 kişilik sınıflarda eğitim görüleceği söylendi bize. Okul metrobüsün dibinde, bir çok kişi toplu taşımayla gelecek okula muhtemelen. O sınıfta sadece 16 kişi değil, 16 kişinin son bir haftada görüştüğü bilmem kaç kişiyle de birlikte olacağız ve çok riskli geliyor bana.

Dil hazırlık teorik, aynı zamanda da uygulamalı derslerden mi oluşuyordur? Uygulamalı olduğu için mi yüz yüze yapmaları haktır?

Ailemle yaşıyorum ve ailem genç değil. Benim de bağışıklığımın güçlü olmadığını söylemişti doktor. Ki kronik bi hastaligi olan ogrenciler nasil gidecek mesela, bunu nasil hesaba katmiyorlar? Gitmek istemiyorum derslere, online olsa seve seve. İtiraz etme hakkım olur mu?

En azından tv yayını gibi dersleri videoya almaları gerekmez mi?

Özellikle üniversitede çalışan arkadaşların cevaplarını çok merak ediyorum, üniversiteye gönderilen YÖK yazılarını ve uygulamalarını siz biliyorsunuz çünkü.

 
Hangi üniversite?

YÖK'ün gönderdiği yazı tavsiye niteliğinde, kararı üniversitelere bıraktılar. Ama üniversitelerin çoğu online tercih etti. Yani itiraz edemezsiniz, üniversite istediği kararı alabilir. Yüzyüze eğitime karar verdikleri için de online opsiyon sunma zorunlulukları yok.

Kayıt dondurabilirsiniz, bu durumda en mantıklı seçenek sizin için.
  • opucuk baligi  (18.09.20 22:32:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.