[]

bu müzik seti için nasıl kablolar gerekiyor? (biraz eski)

merhaba herkese,

bizim eski bir arçelik müzik setimiz var ve annem eskisi gibi radyo açıp dinlemek istediğini söyledi. çalışır halde olduğuna eminim ama hoparlörleri nasıl müzik setine bağlayacağım? başka bir kablo gerekir mi bilmiyorum. bileniniz varsa bana bir yardım eli uzatabilir mi?


 
AUX INPUT kısmına bu kabloyu alıp telefonunu falan bağlayacaksın: www.hepsiburada.com

Hoparlörler için de bu kabloyu alıp birer birer bağlayacaksın www.hepsiburada.com
  • roket adam  (18.09.20 19:15:26) 
o kirmizi cikisi alttaki resimde kirmizida siyahi da siyaha. o kablo hoparlorun sesi icin.
bir tarafi jak diger ucu aux olan kablolar var eski 5+1 gibi onlardan takin yeter. hoparlor icin kendi uzerindeki de olur. normal kablo da olur. o kadar pro'ya gerek yok.

  • turbo sadık  (18.09.20 19:36:23) 
merhaba çok teşekkürler o kablolardan vardı öyle yaptım bağlandı bence. ama radyo kısmını açtığımda hiçbir şey bir gram bile çekmiyor. çok ifadesiz. radyo için de ayrı tel falan mı takmalıyım sizce biliyor musunuz?


  • Ranchoddas  (18.09.20 19:47:06) 
benim annemin eski teybinde arka tarafa ayrica giren tel plastik kablo seklinde radyo alicisi vardi.

muhtemelen fotodaki fm'lere am'lere ondan girmesi gerekiyor çekmesi için
  • la traviata  (18.09.20 19:58:43) 
En üstteki 4 tane siyah giriş radyo anteni için, üsttekiler Am alttakiler FM verici için.

AM kullanılmıyor gibi bişey, siz FM olan girişlere yeteri uzunlukta bir kablo takın çeker FM radyoları.

Hoparlör için kullanılan kablolar da olur, farklı herhangi bir kablo da olur.
  • John Bloor  (19.09.20 09:47:51) 
fm kablosu her şeyden güzel olmuyor. öncelikle 75 ohm empedansında olmalı.

urun.n11.com şunu alıyorsun. kablonun ucunu kesip ucun orta kısmına bağlı teli fm yazan yerin sol tarafına, ucun dışta kalan kısmına bağlı yeri de sağ tarafına takıyorsun. sonra kablonun ucu gördüğün gibi T şeklinde. Onu da böyle yere falan uzunlamasına yayıyorsun. Süpürgeliğe boylu boyunca kağıt bantla falan tutturabilirsin. Canavar gibi çeker.
  • alperz  (19.09.20 09:59:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.