[]

Google Cloud Print Alternatifi

Uzun zaman olmuş buraya girmeyeli. Başım sıkışınca aklıma geldin ekşiduyuru, özür dilerim :)

Cloud Print 2021 Ocak'ta kapanıyormuş. Gözlerim yaşlı.

Evden, ofisteki yazıcıya çıktı göndermek istiyorum. Windows->Windows
Kullandığım uygulama içinden direkt yazıcıyı seçip (Google Cloud Print gibi) gönderebileceğim benzer bir program var mıdır?

TeamViewer ile oluyor sanırım ama beni ticari olarak kullanmakla suçlayıp açılmamaya karar verdi epeydir.

PrintNode diye bişey buldum fakat bunu kullanmak için çıktısını alacağım dosyayı bi yerlere upload etmem gerekiyor, işime gelmiyor, çok dolambaçlı.

AnyDesk ile bağlandığım bilgisayardaki dosyaları kendi bilgisayarımda çıktı alabiliyorum. Bana tam tersi lazım. Böyle bir özelliği varsa bulamadım.

Başka bildiğiniz bir yöntem var mı? Yoksa Google'ı arayıp kapamayın diye ikna etmek zorunda kalacağım.

 
Ofis yazıcınız networkte mi ?
Şirket ipniz sabit mi ?

  • ycaycayca  (18.09.20 18:10:56) 
@ycaycayca

ofiste 1 bilgisayar var zaten. yazıcı da ona bağlı :)
ip sabit değil.

bu arda papercut diye bir alternatifini buldum fakat windows desteği henüz gelmemiş. google cloud print kapanana kadar getireceğiz diyorlar ama kesin değilmiş.
  • flame of feanor  (18.09.20 18:40:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.