[]

evde spor/ kürek cekme aleti

Ben yaklasik 4 ay kadar spor yaptim gerek freeleticsle gerek nike´la. Fark gördüm fakat istedigim randimani alamadim. Bu yüzden agirlastirmayi düsünüyorum bu isi. Kaslarim da zayif. ve ayrica bel fitigim var. Biraz arastirdim Evde en etkili kas yapimini artici spor ip atlama ve kürek cekme, ip atlama bel fitigimi patlatir, kürek cekmeyle bel fitiginin bi baglantisini bulamadim.

Sorum su, sunu almak sizce deger mi, kullanan öneren var mi? Yer sikintisi yok tasinabiliyo.
www.decathlon.com.tr
Fiyati cok pahali gelmedi bana almanya´da yasiyorum burda bi tik daha uygun sanirim.

 
Bu kürekle ilgili daha önce de soru sorulmuştu, orada verdiğim cevabı kopyalıyorum:

"Bahsettiğin alet Domyos'un küreği sanırım, adamlar direnç mekanizması için lastik kullanmışlar, bir işe yaramaz, onu kullanacağına olduğun yerde zıpla daha efektif bi çalışma olur, Concept2 gibi bir şey almayacaksan piyasadaki kürekler genelde tırt cihazlar oluyor direnç mekanizması işlevsiz olduğu için."
  • angelus  (18.09.20 15:22:46) 
Ben de bir onceki soruda eski model bir concept2 onermistim. Bu linkini attiginiz urunden uzak durun derim.


  • kif  (18.09.20 15:31:32) 
Kardiyo için ekipman almak çok mantıklı değil, fiyat/performans açısından bakınca. Merdiven çıkabilirsin. Fıtık üzerinde çok bir baskısı olmaz. Çok da sağlam nabız yapar.


  • arnold schwarzeneger  (18.09.20 15:34:36) 
Bunun spor salonlarındaki gibi kilo ayarlı olması lazım bence. Onu da içeren bir spor istasyonu alınabilir.


  • havadakarada  (18.09.20 17:16:02) 
belfitiginiz varsa kuregi tavsiye etmem. 2000-2005 arasi itu denizlicik fakultesinde kurek takimindaydim. kurek kadar insani yipratan bi spor yok galiba. avuc iclerim hala nasirlidir. derim mi yenilenmiyor nedir. kaldilar oyle.


  • turbo sadık  (18.09.20 19:44:10) 
Concept vücudu çalıştırır ama bel fıtığına uygun değil.


  • asteriks  (18.09.20 19:56:25) 
5 sene kurek cektim, su anda bel fitigim var. Ben kurektendir diyorum ama 20 senedir sikintisiz cekenleri de taniyorum. Genetik de olabilir, o yuzden kurek kesin bel fitigi yapar denemez, ama beli zorladigi kesin.

Concept2 disinda baska aletler de denedim ama bence alayi cop, sulu olanlar dahil. Kurek isine gireceksen Concept2'dan sasmamak lazim. Cok iyi form tutarsin ama eziyetin kralidir, ayri mesele.
  • cooperr  (18.09.20 20:11:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.