[]

astrolog'a palavracı demek yasak mı?

astroloji ülkemizde yasalarla belirlenmiş veya tartışmaya kapalı bir meslek mi? bu adamlar bir şekilde bilimsel olmayan verilerle insanları yönlendirmiyor mu?




 
"bu adamlar bir şekilde bilimsel olmayan verilerle insanları yönlendirmiyor mu?"

Bu haklı soruya çok güzel cevaplar var ama astrologlar diğerlerinin yanında muhabbet kuşu gibi sevimli kalıyor. Ve diğerlerine yapılan yorumlar silivri'ye yönlendiriyor.
  • archmage mahmut  (18.09.20 09:23:37) 
O diğer konulara hiç girmeyelim :)


  • yollarbenibekler  (18.09.20 10:24:23) 
Yasak değil. Astrologlar palavracı, onlara inanmak da salaklık.

Bilimsel verilere yönlendiren ve yönlenen herkes için geçerli bu. İster siyasi ister dini ister astrolojik.
  • pass  (18.09.20 12:27:36) 
Ben astrolojiyi bilim olarak görmüyorum, ama belli istatistiksel veriler üzerinden yorum yapan astrologlar var, onlar diğerlerine göre daha okunabilir buluyorum, ilgimi çekiyorlar.
Yoksa koç burcu dikkatli olsun, balıklar aradıkları aşkı bulacak diyenlere gülüp geçiyorum.
Hem neden tartışmaya kapalı meslek olsun ki. Verip veriştirmiyor muyuz yeterince? Kısıtlama mı var? Kişi bazına indirgeyip hakaret etmedikçe istediğin kadar sallayabilirsin diye düşünüyordum ben...
  • SiyamkedisiZorro  (18.09.20 12:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.