[]

Denize Tek Başınıza Nasıl Giriyorsunuz?

Herkese merhaba,

Diyelim ki bir pansiyon veya otelde kalıyorsunuz ama tek başınıza tatile çıkmışsınız. Odanın veya evin anahtarını nasıl saklıyorsunuz?


 
Yanıma almiyorum, resepsiyona bırakıyorum.


  • primetime  (17.09.20 09:00:20) 
Herşeyi odada ya da kasada bırakıp, anahtarı şortun cebine koyup giriyorum.


  • tum haklari saklidir  (17.09.20 09:11:57) 
Denize iki kişi gitsek de biri sürekli çanta başında beklemiyor ki. Her şeyi Allah'a emanet bırakıp giriyoruz.


  • elorelia  (17.09.20 09:13:59) 
yanıma çantamı alıyorum, telefonumu falan da alırım. sonra denize gireceğim zaman eşyalarımı çantama koyup, çantamı şezlonga veya şemsiyeye fermuarlarından şuna benzer bi kilitle kilitliyorum.

www.decathlon.com.tr
  • awlmi  (17.09.20 09:42:57 ~ 09:43:22) 
O da bir şey mi, çadırda kalıyorum. Cüzdan vs arabada bırakıp denize giderken plaj çantasına, denize gitmek dışında başka ufak bir çantaya telefon ve arabanın anahtarını koyuyorum, sonrası allaha emanet. Tek kişi olmasam da öyle, biri sürekli çantanın başında beklemiyor +1


  • pati  (17.09.20 10:05:20) 
kaldigim yere gore degisiyor. eger kucuk bir otelde kaliyorsam ve onlara ait bir plajsa direkt sezlongda birakiyorum.
eger yasadigim sehirdeki buyuk plajlardan biriyse kasa kiraliyorum.
guvensiz bir yerse odada birakirim. tabi eger denize sifir ise kaldigim otel. degilse yapacak bisey yok. yine mecburen sezlongda birakirim.
  • interview with the vampire  (17.09.20 10:20:30) 
Instagramdaki 5 minute diy videolarında görmüştüm. Özel eşyalarını bebek bezine sarıp bezin üzerine de çikolata sürüyodu. Boklu bezi kimse ellemez diye. Mantıklı ama asla uğraşamam.


  • suicides underground  (17.09.20 10:39:58) 
tek basimiza degil uc kisi de gitsek plajda her seyimizi birakip giriyoruz. tabi gorebilecegimiz uzaklikta oluyoruz ama calmak isteyen cok kolay calar.

Turkiye'de olmamamamiz da bir etken olabilir.
  • yoggi  (17.09.20 21:11:50) 
Ben hiç çantama koymam. Şezlongun üzerindedir telefonum. Nakit para da taşımam tek olunca. Yalnızken denize bir açılırdım zaten epey uzaklara ve uzun bir süre gelmezdim. Hiçbir şey de olmuyordu.

Şimdi çocukla da her dk eşyaların yanında olamıyoruz. Havluların arasına sarıyorum telefonları yine şezlong üzerinde. E yine nakit yok. Cüzdan öyle çantada.

Bebek bezi diyenler olmuş ama hiç denemedik. Denemeye de gerek yok. Bebek bezini yanında taşıyanların da genelde çantaları, şezlongları darmaduman olur. Adam/kadın zaten üşenir, uğraşamaz onu aramakla.

Dağınıklık böyle durumlar için ideal bence.
  • makarnacanavari  (17.09.20 21:31:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.