[]

ekspertizde çıkan hata kodu - arıza

merhabalar,

bugün ankarada baktığımız bi 2018 clio araca ekspertiz yaptırdım ama 10 sistemde 40 hata çıktı.akü voltajı, bilmemne sensörü, hoparlör vesairesi falan bir sürü anlaşılmayan şey var.

aldığımız kurumsalımsı galeri yetkili servise götürdü onlar da önemli değil demişler ama içim rahat etmedi ben de gidicem bi servise. tecrübe eden var mıdır normal mi bu kadar hata?

Tesekkurler

 
Hata koduna bağlı biraz da,
Anlık verilmiş hatalar da olabiliyor, tek hata kodunu çok defa almış mı hangi aralıklarla almış bunlar önemli.
satışı experden dönen aracım oldu birkaç defa aynı hatayı almıştı borusana götürdük kronik şanzıman arızası çıktı mesela ama elektriksel anlık akıma bağlı hatalar da olabiliyor, hata kodlarını internette aratmak ya da servise sormak en mantıklı seçenek şu anda
  • Yavuşuhlu  (16.09.20 22:57:40) 
abi iki yaşında araba, üç beş haydi bilemedin on hata falan olsa belki neyse düşük voltaj falan derler de, kırk ayrı kodun birden normal olmasını beklemeyin. ben olsam koşa koşa kaçardım, daha iki yaşında böyleyse birkaç seneye sağlam yeri kalmaz.
servistekiler ile siz mi görüştünüz, yoksa satıcının sözüne mi bakıyorsunuz? kodlar önemsiz falan diyebilirler de onların önemsiz dediği "yürümesine engel değil" anlamına da gelebilir. size ileride binlerce lira masraf çıkarmakla sonuçlanabilir bu kadar hata kodu.

  • gkhncnzdgn  (17.09.20 11:27:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.