[]

Fiber internet kablo çekimi

Yeni evde fiber internet olacakmış. Kutu binanın içine takıldı. Sinyal gelmiş dendi. Şimdi arayıp randevu vereeklermis. Gelip kabloyu eve girip modemi filan sonlayacaklarmis.

Müdür dedi ki işin hizli olsun istiyorsan ev içi kablolamani yaparsan bağlantıları yaparlar hizlica biter dedi. Bir miktar kablo verdi .

Şimdi bu kabloyu evin icinde ben yaparım ama yani bu kabloyu odaya sokmak için illa bir yerleri delmem gerekecek.

Ben de en az delik ile holdeki ayakkabiligin üzerine kurup çocuğun odasına modemden normal internet kablosu ile uzatma çeksem nasil olur. Yani bu fiber modeminde normal modemdeki gibi cat6 çıkışı vardır herhalde.

Neden kablosuz bağlanmiyorum. Çünkü masaüstü bilgisayarı wi-fi bağlayacak sey ne ise o bende yok.

 
Kalbo ile uğraşmak istemiyorsan masaüstü bilgisayara wi-fi adaptörü al zaten ucuz bi şey. Ama kablolu bağlantı kadar iyi olmaz. Kablo ile uğraşırım diyorsan, evet o ethernet kablosu iş görür.


  • himmet dayi  (16.09.20 21:56:48) 
kırmadan dökmeden ille kablolu bağlantı yapmak istiyorsan powerline adaptör de işini görür.

www.hepsiburada.com
  • walter white kilikli  (16.09.20 23:11:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.