[]

Allianz Özel sağlık sigortası 7000 lira

hem ayakta hem yatış, acıbadem hastanelerini içeren sarı sınıf. 7000 dediler

biraz fazla değil mi özel sağlık sigortası için.

bağkur 4-b serbest meslek. devlet hastanesine gitmiyorum ama gidersem özele gidiyorum. zaten 3-4 senede bir gidiyorum. yaş 34. istanbul

pahalı mı bu yoksa daha uygun şirketler var mı?

 
Çok gitmiyorsanız tamamlayıcı sağlık Sigortası yaptırın. Acıbadem olmasa da medical park vs ile anlaşmalı olanları maliyeti onda birine düşürebilir.


  • ozdek  (16.09.20 21:04:40) 
Tam fiyatları bilmiyorum ama, şuraya bir cevap yazmıştım :
www.eksiduyuru.com

  • prizmatik  (16.09.20 21:16:11) 
şirkete özel grup poliçesinde bile bu sene fiyatlar 4-5 bin civarıydı başka bir sigortada.
2 çocukla eşime 10 ar kez ayakta tetkik, tedavi, görüntüleme hakkı olan tamamlayıcıyı 4.000 liraya yaptırdım bu sene.
acıbadem gibi birinci sınıf hastaneler yok, en bilineik medical park var
  • oz suser  (16.09.20 21:35:15) 
37 yaşında kansere yakalanmış ve 3 senedir mücadele eden biri olarak söylüyorum, "imkanları zorlayarak ta olsa yaptırın", arkadaşlar.Benim başıma gelmez demeyin,gelebiliyor..Devlet hastanesinde yüzünüze bile bakmıyor doktorlar,hele bu pndemi döneminde hiç düşünemiyorum oraları.Özele gidiyorum ve su gibi para gidiyor.Sorsanız "kanser hastalarına tüm hastaneler bedava derler",yerseniz..


  • arenas  (16.09.20 22:45:42) 
Bu paraya boşa gidiyor gibi bakma,sağlıklıysan,hastaneye az gidiyorsan zaten primlerin bir süre sonra düşecek.sigortanın ilkyılında bilerek yüksek fiyat veriyorlar çünkü genelde ilk sigortayı yaptıranların bir rahatsızlığı çıkmış oluyor,bunu saklayıp sigorta kalkanı altına girmeye çalışıyorlar.bu yüzden klozlara bazı hastalıkları ilk yıl kabul etmediklerini,doğumu ikinci senede karşılayacağını falan yazıyorlar.

İlerki yıllarda primin daha düşük olacak ancak hastalık riskin artmış olacak,kötüyü düşünerek seni rahatsız etmeyecek bir sigortayı yaptır.
  • duptıs  (17.09.20 00:30:38) 
Aç kalsam da gider sağlık sigortası yaptırırım. Medical parka gideceğime devlet hastanesine giderim. Ya iyisini yaptırın ya da hiç para vermeyin. En kötü a sınıfı hastane yatarak tedavi yaptırın


  • Mistyimage  (17.09.20 01:07:38) 
32 yaşında kadınım benim poliçe tutarım da 7000 civarında. allianz benimkide, 10 yıldır sağlık sigortam var daha önce hiç kullanmamıştım, myıs ayında acil bir ameliyat olmam gerekti, devlet hsatanelerinde zaten ameliyat yasaktı (çok çok acil bir ameliyat değildi ama benim için önemliyi, safra kesemi aldırdım taş sebebiyle) koç üni hastanesinde 2 gün tetkikler sürdü, 1 gün hastanede yattım, 50.000 tl fatura çıktı. tetkiklerin %20si hariç hiç bir şey ödemedim.

pahalı değil, özel sağlık sigortası verdiğiniz paraya değiyor.
  • benaslinda  (17.09.20 08:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.