[]

Saçın önünü kaldırma (jölesiz/fönsüz)

Banyodan sonra bu istediğim gibi olmuyor birkaç video izledim ama aradığımı bulamadım. Sadece tarak kullanarak bunu yapabilir miyim? Sac tipim müsait.

Şöyle bi video buldum

youtu.be


Fakat bu saçlara zararlıymış

 
bu cocugun yaptigi gibi kabartabilirsin iste.


  • baldur2  (16.09.20 00:53:55) 
@baldur bunu yaparsan kel olursun yazmışlar

@play uğraşmak istemiyorum
  • mizah seviyesi fazla olan yazar  (16.09.20 07:44:50) 
bunu yaparsan niye kel oluyorsun?


  • baldur2  (16.09.20 08:18:04) 
bebeğim o sürdüğün şey KİMYASAL. Vucut sıcaklığın 36-37 derece.. O kimsayasal gün içinde eriyecek ve saç derine yapışacak. Bir gün on gün pek sorun olmaz ama sürekli kullanırsan saçlarını eline alırsın. Erkeklerin ön kısımdaki saç kökleri kadınlarınki gibi dipte değil, yüzeye çok yakın. Bu yüzden 30lu yaşlarda hepimiz kaybediyoruz o saçları.. Aman diyorum, fırça saçlı değilsen saçlarını koru.


  • plastic_angel  (16.09.20 10:33:53) 
@plastic
sea salt texture kullansam sorun olur mu?

  • baldur2  (16.09.20 10:36:26) 
Hiç kullanmadım o yüzden içeriğinde ne var bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki tuz saçların birbirine tutunmasını sağlar. O saç kremleri falan saçımız ipek gibi yapmasının sebebi tuz sökücüdür o yüzden çok zararlıdır.. kadınlar alıyor saçın üstüne sürüyor biz doğrudan kafa derimize sürüyoruz bunları o yüzden bize zararı daha fazla. hiçbir kimyasalı önermiyorum. kafana süreceğin tek şey argan yağı ve hindistan cevizi yağı olabilir. Ben 10 yıldır saçı yumuşatmak ve şekil vermek için kaliteli argan sürüyorum, saçlarım göt kılı gibi sönük ama en azından 3-5 sene geciktirecek dökülmeyi.


  • plastic_angel  (16.09.20 13:11:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.