[]

2010-2012 yillarinda uretilen en sağlam alman

Mercedes E BMW 5 Audi A6 Opel Insignia VW Passat

Bütçe olarak değil de sağlamlık olarak hangisi üzmez? Bozulduğunda Mercedes çok mu pahalı parçalari?

Kullanıcı yorumlarını almak harika olurdu.

Araba dökülür ama parçası ucuzdur lakin bu bizi üzer. BMW perde ve VW lerde dökülme durumu daha çok diye duydum teyide muhtacım.

Otomatik alınacak.

 
mercedes e ve diğerleri olarak düşünmelisin. passat zaten d segment olduğu için diğer katogeriye girmez. w212 e kasalar bir önceki w211lere göre daha sorunlu diye duydum. bmw zaten kronik arızaları olan bir araç. audilerin 2013e kadar şanzıman sıkıntısı yok. yani alman arabalarının parçaları diğer ülke üretimlerine göre daha pahalı. mesela c180 ön adaptive far 10bin tl falan kurla dahada artmış olabilir. sağlamlık olarak mercedes konfor olarak mercedes. hız olarak bmw. atiklik olarak audi diyorum ama araçları kullananlara daha iyi yorum yapar.
insigniayı bunların yanında konuşmak anlamsız.

  • mikahakkinen  (16.09.20 01:11:13 ~ 01:12:27) 
Otimatikse passat ve audi yi hemen eliyoruz.


  • luluki  (16.09.20 06:56:11) 
oncelikle 10 yasina gelmis luks arac her turlu bas agritir, butce olarak hazirlikli olman lazim.

sikinti cikartma olasiligi olarak benim deneyimim bmw>merso>audi seklinde.
insignia ve passat konusunda bilgim yok ki zaten ayni klasman degil.
  • cooperr  (16.09.20 08:35:23) 
bizde w210 var, ilk sahibi sayılırız çeşitli yerlerinde pas sorunu(kronik) haricinde sanılanın aksine herhangi bir arızası olmadı. 270 bin civarında şu an. w211'lerde pas sorunu da yok hatta en sorunsuz kasası diye geçiyor bazı yerlerde benim param olsa temiz bir w211 alırdım.


  • mirty  (16.09.20 12:19:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.