[]

Arabayı nerede yıkayayım/yıkatayım ucuza? (istanbul altunizade falan)

Oto yıkamacılar dış yıkamaya 20 tl istiyor, köpükle falan yıkayıp lastikleri siliyorlar. Halbuki suyla çamuru gitse yeter bana. Benzinliklerde falan yıkamalar görüyorum ama hiç girmedim.

Altunizadede mesela var mı bildiğiniz ucuz? Kendim mi yıkıyorum napıyorum?


 
benzinliklerde 10 tl falan. bazılarında kendin pişir kendin ye misali 2 tlye halledebilirsin hatta. bazılarında ise benzin alırsan ücretsiz.

shall veya opete git derim. po da olabilir.
  • jelly bear  (16.09.20 00:12:46) 
Ben shell veya opette yıkıyorum. Hangisi daha yakınsa. Bizim memlekette opetlerin cihazlarının su basınçları daha güçlü, shellerin ise köpüğü daha iyi. Köpük 2tl, su 2tl olarak ücretlendiriliyor. Ben otomatik yıkamaya sokmuyorum. Fırçalar çizebiliyor, ayrıca çok iyi yıkamıyor. Kendin yıkarken 2 şeye dikkat etmen lazım. Tazyikli suyla temas etmemek(keser valla) ve araca çok yaklaştırmamak(max 30cm). Boyalı yer varsa boyayı kaldırabilir. Orada yıkayan birileri varsa izleyip öğrenebilirsin. Ben genelde tavandan yıkamaya başlıyorum, ama her yiğidin tarzı farklı. Bide yanında bez olursa işlem bitince aynaları falan kurularsın daha iyi olur.


  • the coon  (16.09.20 02:08:46) 
Kozyatağı'nda Aytemiz var. Orada şu kocaman fırçaların olduğu yıkamadan var. 5 liraydı diye hatırlıyorum. Yine kozyatağı Bayar caddesinin E5 sonunda Opet var. Orada da oto yıkama var. Sadece dış 10 liraydı sanırım.


  • himmet dayi  (16.09.20 08:02:00) 
artık çoğu benzinlikte yıkama için bölmeler oluyor. 2tl köpük 2 tl su ile halledersin. Dikkat etmen gereken suyu tutarken iki elinle tut yoksa basınçla sağa sola kaçıyor elinden arabaya zarar verebilirsin. Çok basit iş yani rahatlıkla halledersin zaten.


  • kraldan cok kralci  (16.09.20 08:19:28) 
göztepe köprüsü altındaki class'ta kendin yıkayabilirsin 10 15 tane slot var sıra sıkıntısı da olmuyor.


  • yuto  (16.09.20 10:53:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.