[]

Kaziklandim mi normal mi

Gunde 10 saat ekrana baktigim isim var. ve hep boyle olacak gibi. Son zamanlarda yanma ve batma yasadigim icin doktora gittim gozluk yazdi.
Bugun gozluk almaya gittim cerceve 470 600 de gozluk derken 1000lik oldum ciktim.
Piyasasini bilmiyorum ondan sormak istedim normal mi :( ozel saglik sigortam da var ama karsilar mi bilemedim.


 
Optikçiler şu özellik olsun mu, bu özellik olsun mu diye diye fiyatı uçuruyorlar. Öyle bir durum söz konusuysa biraz kazıklanma var ama kaliteli marka söz konusuysa normal olabilir.


  • dissendium  (15.09.20 23:43:35) 
Guzel bir cam zaten1000’den baslar. Normaldir...


  • invictae  (15.09.20 23:56:59) 
Sigorta camı karşılar ama çerçeveyi karşılamaz. Camı da yanlış hatırlamıyorsam 2 senede bir karşılıyordu, süresini doldurmadan tekrar almak isteyince karşılamıyor.

Karşılamaktan kastım da ücretin tamamını ödemesi değil, cüzi bir miktara getiriyor camları.
  • ejderha kuyrugunun ucunda yanan ates  (15.09.20 23:58:41) 
hangi marka? bence gözlüğe değer güneş gözlükleri bile 600-700 tl yani ihtiyaç kıstasından söylüyorum. geçen sene biz de 950ye almıştık police marka organik cam vs


  • ala09  (15.09.20 23:59:15) 
çerçeveye 500 dersen cam da bi o kadar normal ben de bün ayırdım gözlük bütçesi.


  • mikahakkinen  (16.09.20 01:13:49) 
Optikçiye orayla yakınlığı olan biri ile gidersen daha da iner fiyat. Yapacakları indirimden kalan parayla deniz kenarında yemek bile yersin .


  • Erva  (16.09.20 08:06:32) 
Hocam optik işinde büyük kârlar dönüyor. Aldığın camın sertifikası varsa internetten fiyat performans yorumlarına bakabilirsin. Çerçevede ise çoğu firma çinde üretiyor zaten.
Artık olan olmuş ancak bir sonraki seferde 3-5 gözlükçü gez fiyat al. Hatta git atasundan falan al en azından fiyatları pahalı da olsa bir standardı var.

  • kraldan cok kralci  (16.09.20 08:22:51) 
gayet normal bence. iyi çerçeve pahalı. camların da fiyatı belli.


  • nzessia  (16.09.20 12:00:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.