[]

aidat vermeyen komşuya dava açmak

babam apartmanın yöneticisi. üst katımızda oturanlar aylardır aidat vermiyor. sebep çocukları aşırı gürültü yaptığı için uyarmamız. adam siz yönetici olduğunuz sürece aidat vermeyeceğim dedi. onun dışında vermeyen yok, hatta çoğu birkaç ayınkini peşin veriyor. sanırım böyle bir yasal hakkımız varmış, bunları mahkemeye versek sonuç alabilir miyiz acaba? babam uğraşmak istemiyor, zaten taşındığımızdan beri kimse üstüne almak istemediği için o yönetici oldu. başkasına vereceğim diyor ama ben bunlarla biraz uğraşmak istiyorum çünkü yıllardır huzurumuzu bozuyorlar. üstüne bize bir ton laf söylediler. acaba işe yarar mı mahkemeye vermek?




 
tabii yarar vermek zorunda.


  • jelly bear  (15.09.20 18:17:44) 
önce noterden veya postaneden iadeli taahhütlü ihtarname çekin, ödemesi için süre verin 3 gün 5 gün hala ödemezse doğrudan icra takibi başlatın.
www.halilibrahimcelik.av.tr

  • wendyangelamoiradarling  (15.09.20 18:22:29) 
Banka hesabı actirdiniz mi? Elden mi topluyorsunuz? Bizde de adam odedigim ayların makbuzunu vermiyor bir de mahkemeye vereceğim diyor.


  • gelmeistemem  (15.09.20 18:43:53) 
Herkesten anlaşıp tam yetki alın öyle dava açın. Olay sanki kişisel ,inat üzere başlayan bir dava olarak anlaşılmasın .
Sonrasında Her halde hem çocukları hem kendileri artık yaramazlık yapmazlar .

  • Erva  (15.09.20 18:48:57) 
wendyangelamoiradarling +1

icra takibi.
  • nhk ni youkosu  (15.09.20 19:09:55) 
Tam yetki almak diye bişey yok genel kurul sizi seçtiyse yetkilisinizdir


  • yeahbutso  (16.09.20 01:14:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.