[]

kapi kilidi ve demir kapi fiyati

dun aksam eve hirsiz girmis, biz yurt disinda yasadigimizdan komsular arayip haber verdi ve onlar ilgilendi.

celik kapinin 2 kilidini de kirmis ve kapinin ic mekanizmasini yamultmus.

2 kilit degisimine ( 1. sinifmis ) 450 tl, ic mekanizma duzeltmesine de 200 tl almis. toplam 4 saat fln ugrasmis ama tum kapinin ici sokulmus geri duzeltip takilmis.

sonra demirci bulduk kapinin disina demir yapacak cift kilitli olacak o da 800 tl istedi.

bu fiyatlar nasi sizce ?

 
Ben de yaptırmayı düşünüyorum, demircinin iletişimini bana da verirseniz sevinirim. Maalesef ki artık 800 TL bu gibi konularda önemli bir tutar değil. Bana gayet makul geldi. Bunun yanında madem yurt dışındasınız bir de kamera sistemi yaptırsanız epey caydırıcı olur.


  • msb  (15.09.20 09:43:56) 
Demir kapı en sağlamı, çelik kapı aslında demir kapıya göre çok güvensiz. Adı çelik, ama gövde MDF!

Fiyatlar fahiş değil bence de.
  • John Bloor  (15.09.20 10:08:43) 
bana da cok uygun geldi ondan sordum acikcasi. apartmanda kamera var bu 10. kez hirsiz girmesi, kamera umurlarinda degil, kapsonluyu cekip giriyorlar.

istanbul anadolu yakasindaysaniz veririm telefonunu ?
  • oscar  (15.09.20 10:12:41) 
Mobildeyim mesaj atamadim, evet Anadolu yakasindayim alabilirim telefonunu, tesekkurler.


  • msb  (16.09.20 08:50:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.