[]

Yürüyüş ayakkabısı

Herkese iyi geceler.

>Yürüyüş için çok rahat bir ayakabbı arıyorum. Yürürken değişik bir deneyim yaratacak, bu ayakkabı tam sana göre dediğiniz modeller var mı? Tartan pistte yürüyorum. Nike'dan Air özellikli bir şey almıştım,ne yazık ki ayakkabı sert. Skechers Light weight modeller nasıldır?


Uça uça yürüyeyim,kesfettigim için mutlu olayım ayakkabıyı istiyorum.

Marka farketmez. Asics pek beğenmiyorum görüntü olarak.

 
Nike pegasus serisini cok severim, bir inceleyin


  • balpolen  (15.09.20 00:27:03) 
Skechers güzeldir ama uzun süreli formunu korur mu süphelerim var, Asics ile jel tabanı ile güzel diyorlar. ben bir ara tabanlık denemiş ve inanılmaz rahat etmiştim.


  • buck rogers  (15.09.20 00:52:38) 
Skechers Go Walk 5-Qualify diye bir model aldım giyiyorum, aşırı memnunum.

Hem aşırı rahat/hafif, hem de normalde 1 yıldan uzun spor ayakkabı kullanamayan biriydim, bu 1,5 yıl oldu hala sağlam. Bozulursa aynısından bi daha alıcam.
  • plutongezegendegilmi  (15.09.20 01:19:41) 
www.nike.com

www.adidas.com.tr

Bu iki modeli aldım, ikisinden de oldukca memnunum. Nike koşu ayakkabisi aslinda ama ben disarida da giyiyorum.

Azcik sert taban seviyosan nike'in; yok biraz yumuşak olsun diyosan da adidas'in modelini oneririm.
  • boyle buyurdum  (15.09.20 01:52:59) 
New Balance 574 ile günde 10 km yürüyorum aldığımdan beri. Harika bir şey.


  • silverleaf  (15.09.20 10:37:54) 
Begenmiyorum demissiniz ama Asics gel kayano Cok iyi bence. Ayakta yok hissi, 0 taban ağrısı.


  • 65 derece  (15.09.20 11:17:49) 
Decathlon’un yürüyüş ayakkabıları gayet hafif ve rahat.


  • arnold schwarzeneger  (15.09.20 11:35:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.