[]

masterchef'te neden yedek yarışmacı geliyor?

normalde hayatta oturup izlemeyeceğim bir yarışma programının kavrayamadığım mantığını öğrenmek istiyorum. bu şeflerden elenen olunca neden yerine yenisi geliyor? neden takımlar dengelenmek zorunda? nasıl bitecek bu yarışma?

gerçekten venüs'te fosfin bulunduğu bu günde böyle bir soru sormak istemezdim ama merak işte ne yaparsınız.


 
Bir yerden sonra yedek almiyolar ve elene elene bitiyor işte. Bu programa da bu kuralı koymuşlar.


  • elorelia  (14.09.20 21:51:31) 
yarışma süresi uzasın diye geçtiğimiz sene keşfettiler bunu sanki. bu sene de 2 ayrı grupla eleme yapmak vardı. bunlar hep uzatmalar için.
yurt dışındaki versiyonları 50 dk şakkadanak bitiyor. bizdeki her bölüm 5 saat.

  • ozdek  (14.09.20 21:53:04) 
kimse gelmese kısa sürede takım sayısı azalır, program uzun sürmez muhtemelen öyle bir nedendendir. yeni kişi almayı bırakınca takımlar bir hafta eşit bir hafta dengesiz oluyor. mavi takım 1 kişi fazla avantajını elde ediyor.

herkes fosfine odaklansa bu düzen nasıl dönecek hocam.

ozdek +1 iki ayrı eleme yeni geldi galiba. bir de bu sene ekstra olarak 2 kaptanın yarışması var, kazanan 5 dk avantaj elde ediyor.
  • fezagezgini_4  (14.09.20 21:53:47 ~ 21:54:51) 
herkese teşekkürler. ben fosfine dönüyorum o halde :)


  • ufoozgur  (14.09.20 22:00:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.