[]

apple satıştan kaldırılmış ürünler

satıştan kaldırılmış ve klasik ürünler diye 2 ayrı kategori var. satıştan kaldırılmış ürünler için hiçbir şekilde servis desteği vermiyor mu apple? 2012 macbook pro'nun bataryasını değiştircektim. yarın arıcam ama sorayım dedim.




 
Olur mu canım öyle şey? iphone 11 çıktığında iphone 10 satıştan kalkıyor. 1 sene sonra servis desteğini mi kesecek?

Direkt Apple Store yardımcı olmasa bile Türkiye'de bir sürü yetkili servis var. Onlar değiştirir. Parasıyla nasıl olsa.
  • himmet dayi  (15.09.20 08:39:59 ~ 08:40:08) 
support.apple.com

"Satıştan kaldırılmış ürünler 7 yıldan uzun bir süredir üretilmeyen ürünlerdir. Monster markalı Beats ürünleri ne zaman satın alındığına bakılmaksızın satıştan kaldırılmış ürün olarak kabul edilir. Apple satıştan kaldırılmış ürünlere verilen tüm donanım servislerini hiçbir istisna olmaksızın kesmiştir. Servis sağlayıcıları satıştan kaldırılmış ürünler için parça sipariş edemez."

duyuruda biri 10 yıl destek vermek zorunda yasal olarak demişti ama mesajı bulamadım.
  • black mamba  (15.09.20 12:19:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.