[]

Kredi kartı

Bir mail geldi turkpost diye bir yerden,

x tarafından gönderilen kredi kartınız 06.05.10 tarihinde
kuryemiz aracılığıyla size ulaştırılmak istenmiş ancak adresinizde bulunamadığınızdan teslim edilememiştir.

diyor.

x bankasına kart için başvuruda bulunmamıştım, kartı almasam ne olur ki?

 
Alsan da kullanmadığın sürece bişey olmaz. Fakat 1 kez dahi kullanırsan kullanıma açılmış olur ve yıllık ücret tarzı şeylerle boğuşmak zorunda kalırsın.


  • nesenbilneben  (11.05.10 16:40:10) 
Hiçbir şey olmaz. Aynı şeyi daha yenilerde bana bir banka yaptı. Maaş hesabı açtırdığım için kendi kendilerine bir kredi kartı layık görmüşler bana. Üç kere gönderdiler, üçünde de almadım. Sonra aradılar, ben de 'istemiyorum, başvuru bile yapmamıştım' deyince 'peki' deyip iptal ettiler. Yasal veya mali bir yükümlülük altında da kalmadım.


  • sapare aude  (11.05.10 16:40:52) 
kartı almadan arayıp iptal ettiremezsiniz. alın kartı, üzerindeki müşteri numarasıyla arayıp, iptal ettirin. kafanız rahat olsun..


  • zozjotejmnk  (11.05.10 16:48:19) 
kartı almadan da iptal ettirebilirsin. application ı yok edin dersin. kart zaten açık statüsünde değildir, bekleyen statüsündedir. ama ortada bi kart olduğu için her türlü iptal edilir.


  • let the game begin  (11.05.10 16:49:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.