[]

daireye kablonet kablosu cektirmece

bugun kuruluma geldiler de daireye gelen kablo yokmus kablo cekilmesi lazim diyip gittiler, kendileri de cekmiyormus. elektrikci cagirin dediler. ama bu apartmandaki kutu kilitli, elektrikci o kutuya kadar mi kablo cekecek napacak anlamadim, nedir?




 
muhtemelen sizin kablonet kutusundan daireye cat6 benzeri bir kablo çekecek işte. elektrikçiyi çağırın o kutuyu açar. daha önce yapmıştır mutlaka yerel biriyse daha hızlı çözülür.


  • ozdek  (14.09.20 19:12:20) 
Kablonet cat6 değil. Anten kablosu gibi bir şey.
Elektrikçiler bilir ama ben alırken kendileri çekmişti

  • kisa  (14.09.20 19:16:02) 
kablonet genelde öyle tesisatları kendi çeker ve fiyata dahil olur. merkezle bir daha görüşün mutlaka gelen ekibe bakmayın.


  • prodeq  (14.09.20 19:41:53) 
aradim kutudan daireye kadar siz cektiriyorsunuz, ekip de isterse cekebilir ucret karsiligi dediler. bana gelen ekibin cani istemedi herhalde, ucretini verip yaptirmak istemistim.


  • hjarteblod  (14.09.20 19:49:44) 
benim apartmanda kablonet var. ilk taşındığımda bağlatacaktım gelen adam aşağıdan sana çekilmemiş dedi. sen çektircen elektrikçiye dedi.

geçen sene (4 sene sonra) bir daha aradım, gelen ekip kablo var ama sinyal arızalı dedi. ben de baktım cihaza hakkaten de takınca sinyal artıyor ama az. kablo çekimi bize ait vs demedi. para verin çekelim vs de demediler.
  • fezagezgini_4  (14.09.20 19:55:27 ~ 19:55:49) 
Sözleşmeyi okudunuz mu hiç ? bununla ilgili madde olmamasına imkan yok .


  • janavarorion  (14.09.20 21:14:53) 
@janavarorion, sozlesmeyi kurulum yapilirken imzaliyorum haliyle kurulum da yapilmadigi icin sozlesmeyi gormedim bile :)


  • hjarteblod  (15.09.20 02:56:59) 
genelde kablonet öven biri olarak -kurulum da dahil- tek övmeyeceğim yanı kurulum ekibi olabilir. bana iki-üç ekip denk geldi ve hepsi de iyiydi, ama şu da var ki: ekipler taşeron. taşeron olanlarda da sorun çıkabilitesi yüksek -gerçi kendi ekiplerinde de sorun çıkabilitesi yüksek, sonuç olarak insan olan her yerde sorun var (-_-) - diğer cevaplarda yazdığı gibi kablonet'i arayın, ücreti karşılığında yaptırmak istiyorum, acil ekip yönlendirebilir misiniz, yoksa iptal edeceğim deyin (taahhüt varsa bunu demek yemez tabi ama blöf yapmak ne güne duruyor XD ) ya da evden çalışıyorum acil ihtiyacım var, diyin. yardımcı olurlar. zaten aslında zorlamaya da gerek yok, çok yardımseverler gördüğüm kadarıyla (evet yine övmeden duramadım. üç aylık ttnetimle on seneden fazladır kullandığım kablonette görmediğim kadar sıkıntı çektim de.) size gelen ekibin de canı niye para çekmemiş anlamadım yani, enteresanmış cidden.

elektrikçi de yapabilir ama kablonet ekibine yaptırmanız tavsiyedir. sonra birşey olursa üste çıkma hakları doğuyor :/
  • pasp  (15.09.20 08:27:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.