[]

kedi besliycem ama

selamlar yoldaş olsun diye evime kedi alayım diyorum ama bu tuvalet olayı beni bitirir üşenirim.

tuvalet olayını sahibine en az iş cıkaracak kadar şekilde bir yöntem varmıdır ?

mesela söyle yaparsan 2-3- gunde değiştirsin, boyle boyle yaparsan 1 hafta gider .

not: kediyi dışarı salamam gun içinde ne yapacaksa ewde yapmak zorunda
not 2: işini klozette görebilen kedi varmıdır acep

 
1. çok büyük bir iş değil, kedinin o gün yaptıklarını toparlıycaksın, kumu değiştirmen gerektiğinde de değiştireceksin (bunu da hissetmen o kadar zor değil)
2. kum koymazsan, gazetelerin üzerine yapmaya başlayabilir, sen bilirsin:)

  • yalnux  (11.05.10 16:51:28) 
tuvalet emin ol çok da vakit almıyor. alacaksın bir kum kabı, içine güzel bir kum koyacaksın. her gün ya da iki günde bir evden çıkmadan kakalarını çiş topaklarını kürekle alıp çöpe atacaksın. bu işlem 1 dakikanı falan alır. ayda bir de kumu değiştirip kabı yıkarsın olur biter

klozet değil de alaturka tuvalete alışan kediler oluyor ama 100'de biri falan buna alışır sanırım.
  • sir gawain  (11.05.10 16:56:47) 
valla bizim bi kedi vardı wcsini kendi kendine klozete yapmayı öğrenmiş hatta bizde merak uyanmıştı bu bokları kim kim sıçıp da çekmiyor diye. ama sir gawain'în dediği gibi bu çok nadir bi durum.


  • overdose  (11.05.10 17:18:55) 
youtube'da klozete işeyen sıçan kediler olduğunu görebiliriz. Nasıl eğitilir bir fikrim yok, el kadar bebekken bi sifonluk işi var zaten kedinin, nasıl çıksın klozete. kazara düşerse ölür bile. o yüzden bu seçeneği es geçin

kediyi alıp 3-5 ay sonra sokağa bırakacaksanız kedi falan beslemeyin. askere gidecekseniz, şehir değiştirince yanınızda götüremeyecekseniz beslemeyin kedi.

onun dışında 1 sene sonunda dışarı çıkmak isteyecekler, böğürecekler evin içinde sevişmek için. kısırlaştırırsanız bütün ömrünü evde geçirebilir ama dolaştırmak lazım, o kadar da insafsız olmayın.
  • kimlanbu  (11.05.10 18:20:34) 
ya apartmandaysaniz eger kedi beslemeyin, bahceli bir eviniz varsa bu onada size de eziyet olmaz. isini bahcede gorur. sahsen apartmana hayvani hapis etmek pek haksizca bir durum.


  • tezek  (11.05.10 19:36:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.