[]

volkswagen polo yağ servisi nerede yaptırılır?

aracı ikinci el aldık 54binde. 60bin oldu yağ servisine gitmesi gerekiyormuş sanırım ama ilk aracımız o yüzden nerede yaptırılır tam emin değilim. her araç servisinde yaptırılabilir mi, bilgisayarla falan da ayarlamak gerekiyomuş sanırım. konum olarak şişli, kağıthane civarındayım, bildiğiniz bir yer varsa direkt oraya da gidebilirim.




 
bugüne kadar yetkili serviste yapıldı ise iyi niyet garantisinin bozulmaması için yetkili servise gitmekte fayda var. ama daha önce bakımları aksatıldıysa ya da özel servise gidildiyse bosch car service'leri öneririm. yakıt filtresi de değişecekse 650-700 lira civarı bir masrafı olur.


  • himmet dayi  (14.09.20 16:28:06 ~ 16:28:31) 
@himmet dayı bugune kadar yetkili ya da özel servise gidildiğini nasıl öğrenebilirim, sadece aracın eski sahibinden mi?


  • Olric  (14.09.20 16:41:56) 
yağ servisi abartılacak bir iş değil hacım. benzincilerde bile değiştiriliyor neredeyse. araç sahiplerinin dertleri arasında en son sıradadır yağ bakımı. kafana takacak bir durum değil.


  • duster  (14.09.20 17:01:45) 
Yetkili servis kayıtlarını sorabilirsiniz araç sahibi olarak, model yılı yeniyse serviste yapılmıştır bakımlar.

Garanti devam ediyor mu? Bakımlar zamanında yapılmış mı bi sorun yetkiliye, bakım zamanında yapılmadıysa (dışarda yapıldıysa) ve araç garanti dışı kaldıysa hiç sevilmeyin yetkili serviste. Dışarıda 250-300 liraya hal olur tüm filtreler ve yağ bakımı.
  • John Bloor  (14.09.20 17:03:01) 
benzinci bile yapar ancak:

- yağı yağ cubuğundan çekerek işlem yapan yerlerden uzak durun

- yağ konusunda inanılmaz bir sahtecilik dönüyor.yağı kendiniz alacaksanız büyük bir bayi olmasına dikkat edin.

-en temizi yetkili bir wv servisine gidip fiyat alın hatta o arada aracın geçmiş kayıtlarını da isteyin.
  • orpheus  (15.09.20 07:06:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.