[]

saat fiyat farkı

Merhaba,

Aşağıdaki kadar uçurum farklar nasıl olabiliyor?

Sahte olma ihtimaline ne dersiniz?

www.hepsiburada.com

www.saatvesaat.com.tr

 
1/1 ihtimalle sahte.


  • reanarchy  (14.09.20 11:14:25) 
Ben olsam hepsiburada satıcısına ulaşmayı denerdim. Facebook, instagram veya mail adresleri mutlaka vardır. Yazışmada sahte ürüne orjinal diyecek kadar cesaretli olacaklarını sanmıyorum.


  • kanlakarisikyagmur  (14.09.20 11:16:06) 
Daha önce de benzer duyurular açılmıştı. Ben de sahte olduğunu sanmıyorum ama satış sonrası hizmet bakımından böyle bir fark var.

o saati aldığınızda iki ay sonra kararırsa öyle karardığı ile kalır. saat ve saat'ten alırasnız kararma vb. durumlarda hemen yenisini ile değişim yapılır.
  • himmet dayi  (14.09.20 11:21:16) 
Yurt dışı fiyatları ortalama 150 dolar, kısa bi arama ile gördüğüm sonuç. Yani 2500 liralık fiyat adam öpmeye yönelik bana göre, diğer fiyat daha gerçekci.

HB yorumlarında saati alırken orjinalliğinden şüphe edip te saati saatçilere gösterip orjinal olduğunu öğrenenlerin yorumları da var.
  • John Bloor  (14.09.20 11:25:59) 
Orijinal olup olmamasina su an yorum yapamam ama satis sonrasi destek icin saat ve saat’e de hic guvenmiyorum.

Iyi bir markanin saatini magazadan almistim, bir yil icinde 2 kez servise gitti. Geri kalma sebebiyle. Servisten 2. Donusunde de “bir seyi yok bunun” raporuyla gonderildiginde iade istedim. Iade denince inanilmaz cirkeflestiler. “Biz hic iade almayiz” gibi dunyanin en sacma cumlesini kurdular. Tuketici heyetine vererek iademi aldim.

Daha onceki yillarda da boyle sorunlu bir saatimiz olmustu saat ve saat’ten. Hic orali olmamislardi, sanki isportacidan saat aliyoruz...

Ozetle satis sonrasi icin saat ve saatten cacik olmaz. Allahtan tuketici hakem heyeti var:D hepsiburada’dakinin orijinalligini sorgulayin, orijinalse alin bence. Gule gule kullanin bir de :)
  • invictae  (14.09.20 12:05:52) 
1. kalite emitasyondur. hepsiburada da


  • mikahakkinen  (14.09.20 12:08:39) 
başlıktan bağımsız olarak @John Bloor'ın bahsettiği yorumlara değinmek istiyorum.

kısa bir süre önce online metin yazarlığı gibi bir gruptaydım. yazıları paslayan işveren kişisi, belirli aralıklar ile çeşitli internet sitelerinde çeşitli ürünlere sanki kullanmış ve memnun kalmış gibi yorum yaptırıyordu insanlara. :) ayrıca bu tarz sitelerin beğenmedikleri yorumları sildiğini de bilmeyen yok sanırım. haliyle bu yorumlara çok da güvenmeyin.
  • reanarchy  (14.09.20 13:30:01) 
Saat&saat mağazasına gidip pazarlık yapmanız durumunda o saati size 1500 TL ye de satarlar. %50 kampanya, %10 personel indirimi, %5 zart zurt indirimi adı altında.

Unutmayın ki hala zarar etmiyor.

3 gün sonra aynı saate bakın %50 yazarlar.
  • janavarorion  (14.09.20 13:48:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.