[]

numaralı gözlük fiyatları ne durumda şu an türkiye'de

selamlar,

1.25 gibi camında ekstra bir uğraş gerektirmeyen bir gözlük için fiyatlar nasıl durumda?

gözlüğüm çok eskimiş halde ve yenilemeyi düşünüyorum ancak viyana'da yaşıyorum buradan değil de türkiye'den alsam ne kadar kar yaparım diye merak ediyorum.

 
kesinlikle çok kar edersin.
türkiyede 80-90 tlye bile çerçeve bulabilirsin.
avusturyada bunu bulabilmek zor olur.
  • fempusay  (14.09.20 12:09:07) 
Viyanada hartlauer’in boyle degisimli/sigortali programlari var, arkadasim oyle almisti, gayet memnun. (Camini kirmisti bir kez, sorun olmadan odediler)
bir de bazi optiklerin 100€ya cam dahil cerceve tarzi indirimleri oluyor. (Kind augenoptik iyiydi mesela)

  • kuehles blondes  (14.09.20 12:33:11) 
yani birkaç yere baktım çerçeveye biraz olsun önem verdiğimden dolayı en ucuzuna kurtulamam da yaklaşık 4 yıl önce almıştım şu anki gözlüğümü türkiye'den 600tl civarı bir şey ödemiştim. bugün de o segmentte bir şeyler alacağımı düşünüyorum. enflasyon falan filanla birlikte almayı düşüneceğim şeyler 1000tlden aşağı değilse çok inanılmaz değmiyor.


  • viyana kangurusu  (14.09.20 12:52:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.