[]

Çevrenizdeki covid bulaşanlar ve yaşadıkları süreç

Hangi yaş grubundaydılar ve bu süreci nasıl atlattılar ?

Benim yakın çevremde testi pozitif çıkan 4 kişi oldu;
İkisi yaşlıydı (80+) maalesef İkisini de kaybettik.
İkisi orta yaşlıydı(50-60)
biri hastanede yoğun bakımda zor bir süreçten sonra sağlığına kavuştu.
diğeri evde karantiya girdi. Zatürre benzeri zor bir süreçten sonra evde sağlığına kavuştu.

 
67 yaşında erkek, maalesef kaybettik:(

50 yaşında kadın, evde geçirdi, hafif atlatanlar arasında anılıyor ama hastalık sırasında nefes alamadığını ve çok zorlayıcı olduğunu söylüyor, 67 yaşında ölen erkeğin eşi.

90 yaşında erkek, hastanede kaldı bir süre, hiç belirtisi yokken filyasyon sonucu pozitif olduğu farkedildi, başka sağlık sorunları vardı, hastanede bakımı yapıldı ama virüs kaynaklı ekstra bir sıkıntı yaşamadı.

82 yaşında kadın, 90 yaşındaki kişinin eşi, testi önce pozitifti, sonra negatif çıktı, sorun yaşamadı bildiğim kadarıyla.

41 yaşında bir arkadaşım pandeminin başında, nefes darlığı ve öksürük yaşadı, daha önce yaşadığı hiç bir hastalığa benzemediğini söylüyor, süreç boyunca evde idi, hastaneye gitme imkanı olmadığı için test yaptırmadı ama pandeminin hemen başında (13 mart)görüştüğü arkadaşı pozitifti, büyük ihtimalle ondan kaptığını ve corona geçirdiğini düşünüyor, şu an hala ara ara çarpıntısı olduğunu ve baş dönmesi yaşadığını söylüyor, pozitif olan iyileşen arkadaşında da kalp problemleri varmış ama o şu yan etkileri çok tartışılan ve tedavide kullanılan ağır ilaçtan kullanmıştı.

45 yaşındaki erkek arkadaşım bir enfeksiyon geçirdi, 2 kere test yapıldı, ikisi de negatifti ama hala covid miydi şüphesi var, 1 hafta ateş, halsizlik ve böbrek ağrısı problemi yaşadı, 2 haftadır ateş ve diğer problemler bitti, şu an biraz karın ağrısı var, covid ya da yaşadığı enfeksiyon kaynaklı mı bilemiyoruz, karaciğer değerleri tam normale dönmedi.
  •   (13.09.20 19:44:19) 
37 yaşında bir arkadaşımın testi pozitif çıktı. Tad alma duyusunda kayıp ve halsizlik şikayeti dışında başka bir belirti göstermeden ayakta atlattı hastalığı.


  • digits  (13.09.20 20:15:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.