[]

Excel stun kendi içinde toplu renklendirme (capsli)

A1 stununu yukarıdan aşağıya kendi içerisinde renklendirdim fakat bunun gibi 100 tane daha stun var tek tek yapmak uzun sürüyor, A1 de uyguladığım renklendirme kuralını diğer stunlara toplu olarak nasıl uygulayabilirim?

her bir stun kendi içerisinde yukarıdan aşağıya doğru renklendirilecek, tabloyu seçip tüm veriyi tek seferde renklendirmeyi sormuyorum.


 
aynı renklerde mi yapacaksınız? format painter var (boya fırçası tipli ikon) sütunu seçin format painter'a basın sonra diğer sütunları seçin


  • argent dawn  (13.09.20 15:31:22) 
koşullu biçimlendirme ile yapılmalı bu. elle mi boyadınız elf gözlerim yanlış görmüyorsa mantık hataları var bu renklendirmede. otomatiğe çevirin farkı göreceksiniz.

elle yapmanıza gerek yok.
  • ozdek  (13.09.20 15:59:44) 
@playin star: biçim boyacısı ile yapacağız en kötü

@argent: siz de biçim boyacısını kastediyorsunuz sanırım?

ozdek: koşullu biçimlendirme ile otomatik renklendirdim, elle yapmadım :) aynı koşullu biçimlendirmeyi 100 stuna daha yapmak istiyorum.

stunları tek tek seçip tek seferde koşullu biçimlendirme ile renklendirme yapmak amacım fakat her stun kendi içerisinde yukarıdan aşağıya renklendirilmeli, istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir umarım.
  • Bysb  (13.09.20 16:26:44) 
Sütunu kopyalayıp, diğer sütunları seçin ve formatı yapıştırın.


  • conta  (13.09.20 18:29:13) 
ilk sütuna koşullu biçimlendirme ile ilk hücreyi yaptıktan sonra geri kalanlara teker teker yapıştırmanız gerekiyor. aksi takdirde renklendirmeyi her sütunun kendi içerisinde değil, bütün bir aralıkta uygular.

Format aktarmayı, söylendiği gibi biçim boyacısı ya da özel yapıştır kısmından formatı seçerek yapabilirsiniz.

Ayrıca not: Sütun yerine stun yazmanızın nedeninin klavyenizde ü tuşunuzun düzgün çalışmadığı için olduğunu düşünmek istiyorum. Umarım farklı bir nedeni yoktur.
  • cursor  (13.09.20 19:43:04) 
biçim boyacısı bunun için var. İlkinde koşullu şartlandırma vb ne yaptıysanız biçimi diğerlerine uygular, candır.


  • buck rogers  (14.09.20 01:01:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.