sadece magnet az olur. yani neden böyle düşünüyorum, bilmiyorum. hiçbir şey vermeseniz daha normal karşılardım. nikahlara gittiğimde nikah şekeri ya da tohum, magnet falan veriyorlar, almıyorum. çünkü bütün gün elimde taşıyamam, çantama atsam unuturum, magneti neden buzdolabıma asayım, vs.
bence biraz büyüklerin alışkanlıklarına uyum sağlamak isteyebilirsiniz. zaten az kişi gelecekmiş. güzel kutular satılıyor kına-düğün-nişan malzemeleri satan yerlerde. ben arkadaşım için Eminönü'ne gidip toptan almıştım şişe. içine kolonya koyun, bu pandamı meselesini de espriye çevirirsiniz, minik kolonyalar hediye edin mesela. üzerine bir fiyonk, tamamdır.
bir litrelik kolonya almak, şişelere boşaltmak, üstüne ufak bir süs, bence çok az zamanınızı alır. kayınvalideler de sevinir. zaten az kişi gelecek, derseniz ve uğraşmak istemiyorsanız, Paşabahçe'ye gidin, minik cep kolonyaları satılıyor. internetten de bakabilirsiniz, paşabahçenin sitesinden. alın 20 tane. gelenlere hediye edin. bunları şu yüzden yazıyorum, yaşlılar bazı şeylerde özen ister. bunu düşünmek inceliktir. taviz vermek gibi düşünmeyin.
0