[]

nikah şekeri zımbırtısı

selam,

nikah yapmak zorundayız ancak çok riskli olduğundan sadece anne baba kardeş anneanne dede ve +2 arkadaş gelecek sadece.

keşke onlar da gelmese ama kabul edilmiyor, neyse soruya döneyim. nikah şekeri olayı çok gereksiz evet o nedenle buralardan sevdiğim birinin tavsiyesi ile wwf türkiye'ye bağışta bulunup ekteki magnetlerden aldık nikah şekeri yerine.

Ancak baya ince bişey bunu direkt elden versek dümdüz ayıp mı olur? Erkek arkadaşımın annesi de gördü ve tam olarak :/ bir de kapalı çikolata gibi bişey alırız biz dedi. o öyle söyleyince bilemedim.sadece bu magnet basit mi kaçıyor?

elden vermek yerine girişte masa gibi bişeye koymayı planlıyorum isteyen alsın diye de zaten 10,15 kişi anca olur. kalanı eşe dosta dağıtacağız ama içime kurt düştü.

yanına şunu da yap ya da böyle iyi sallama vb yorumlarınıza açığım.

 
gıda olayına hiç girmeyin bence. sukulent verseniz?

edit: magnetin yerine değil de yanına sukulent verebilirsiniz demek istedim. hem magnet ile birlikte anlamlı olur hem de uzun ömürlü ve güzel bir hatıra. hatta madem az kişi, sukulentleri metal saksılarda verip magnetleri de üzerlerine yapıştırabilirsiniz :)
  • i am 6 do you wanna be 9  (13.09.20 14:56:38 ~ 15:02:51) 
sadece magnet az olur. yani neden böyle düşünüyorum, bilmiyorum. hiçbir şey vermeseniz daha normal karşılardım. nikahlara gittiğimde nikah şekeri ya da tohum, magnet falan veriyorlar, almıyorum. çünkü bütün gün elimde taşıyamam, çantama atsam unuturum, magneti neden buzdolabıma asayım, vs.

bence biraz büyüklerin alışkanlıklarına uyum sağlamak isteyebilirsiniz. zaten az kişi gelecekmiş. güzel kutular satılıyor kına-düğün-nişan malzemeleri satan yerlerde. ben arkadaşım için Eminönü'ne gidip toptan almıştım şişe. içine kolonya koyun, bu pandamı meselesini de espriye çevirirsiniz, minik kolonyalar hediye edin mesela. üzerine bir fiyonk, tamamdır.

bir litrelik kolonya almak, şişelere boşaltmak, üstüne ufak bir süs, bence çok az zamanınızı alır. kayınvalideler de sevinir. zaten az kişi gelecek, derseniz ve uğraşmak istemiyorsanız, Paşabahçe'ye gidin, minik cep kolonyaları satılıyor. internetten de bakabilirsiniz, paşabahçenin sitesinden. alın 20 tane. gelenlere hediye edin. bunları şu yüzden yazıyorum, yaşlılar bazı şeylerde özen ister. bunu düşünmek inceliktir. taviz vermek gibi düşünmeyin.
  • lovemyself  (13.09.20 15:14:10) 
Suyunun suyunun suyu, gereksiz bir ayrıntı. Üzerine düşünmeye değmez. Saydıkların on kişi filan zaten. Düzgün bir sepete koy. Alan alır, almayan almaz. Kayınvalide ağız bukuyorsa kendi yaptırsin. Ben de nikahima sadece magnet yaptırdım bu arada. Nasıl dağıttığımizi bile hatırlamıyorum yani öyle önemsiz bir konu ki üzerine ikinci kere düşünmeye veya işlem yapmaya gerek yok. Mutluluklar.


  • elorelia  (13.09.20 15:41:22) 
lovemyself +10. Zaten bu nikahlarda aldığımız her şey sağa sola atılıp duruyor, bari kolonya kullanılır. Eyüp Sabri Tuncer'in de minik sevimli kolonyaları var. Hatta gelen az olacağı için Rebul'ün 100 ml'lik cam şişelerinden bile alabilirsiniz. Hem hayvanlara hem de insanlara faydalı bir evlilik olur, tebrikler!


  • wish i could find a way to disappear  (13.09.20 15:58:55) 
yakın zamanda nikahta bulundum. cam şişe kolonya falan olayına girerseniz orayı yıkarlar dikkat edin.
tebrik eden herkese vereceğim deseniz bile sıraya girip yine alırlar. :)

  • ozdek  (13.09.20 16:03:03) 
o nikahlarda verilen magnet ve diger zimbirtilari aile ve nikahlananlar disinda saklayan olmuyor. hicbir ise de yaramiyor (tohum, canli cicek vs. degilse) tohum veya cicekle ugrasan da pek olmuyor. benim nikah magnetimi kim zaten neden buzdolabina assin diye dusundugumden ben hic bulasmadim nikah sekeri vb. zimbirtilara. kimseden de soran olmadi seker bisey yok mu diye. demem o ki gereksiz bir sey ama illa yaptircam diyorsan kucuk bir sepete koy taki takilirken kardesin de tutar sepeti yaninizda. takisini takan alir bi tane ayrilirken.


  • in vino veritas  (13.09.20 17:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.