[]

Doktor karbonhidratı yasakladı, ne yiyeceğim?

Yaşlanıyoruz be y kuşağı. Kalp yağım yüksek çıktı.

İnternetten baktım neler karbonhidrat içeriyor diye, ulan içermeyen bişey yok ki.
Bakliyatlar, pirinç, makarna, sebzeler, salata, patates, meyveler ve her türlü unlu mamül yani hamur işi. ne kaldı akü

 
ilgili hastanenin diyetisyenine giderek , durumu belirtip size uygun bir program oluşturmasını isteyebilirsiniz. Ondan kaç bundan kaç diyerek sağlığınızı da bozmayın elbette. malum corona var ve bağışıklık sistemi güçlü olmalı.


  • janavarorion  (13.09.20 11:05:37) 
İçeriğinin ne olduğunu ogrenseniz daha iyi olur herhalde çünkü karbonhidrat derken kapsamı ne bir şey söylememiş anladığım kadarıyla. çünkü sirf et de yeseniz sırf zeytinyağı da içseniz içinde az da olsa karbonhidrat oluyor onların.

Öteki türlü dediğiniz doğru yani yiyecek bir şey kalmıyor :)
  • encokbenisevinnolur  (13.09.20 11:51:05) 
Ketojenik diyet diyeceğim ama onda bile az da olsa karbonhidrat var.

Bence tahlillerinizi alıp hastanenin diyetisyenine gidin.
  • jazzabel  (13.09.20 12:00:50) 
Dukan diyetini araştırın ama biraz uğraştırır.


  • Uncle Sam  (13.09.20 12:14:40) 
doktor sadece karbonhidrat tüketmemeye çalış dedi o kadar


  • inancsiz deve  (13.09.20 12:55:07) 
Bu işi internetten çözmeye çalışınca insan manyak oluyor. Yaptım biliyorum. Diyetisyene git o sana ne yiyeceğini söylesin. kafa rahat.


  • ruby elixir  (13.09.20 16:25:49) 
Hocam ekmegi kes, makarnayi azalt ve paketli gida tuketme. Karbonhidratsiz gida yok, sabah aksam kizarmis tavuk+yumurta tuketemezsin.


  • Avoiding The Puddle  (13.09.20 20:05:01) 
Diyetisyen +1 Kendi başına olur ama zor olur


  • eatpraylaw  (13.09.20 20:43:41) 
Tabiki öncelik diyetisyen. 4 yaşındaki oğlum guluten hassasiyetine sahip olduğu için 1 yıldır un vb şeyler hayatımızda değil biz çözümü bildiğimiz un yerine karabuğday(çiğ olanı diğeri biraz acı ) unu ,badem unu , fasulye veya nohut unu gibi unlarla basit karbonhidratı bu unlardaki kompleks karbonhidratla ikame edebilirsiniz kana daha yavaş karşacağı için dengeli olur şeklinde bulduk.

Tarihler için başlangıç olarak Sıla Bakş Alkan’in “Özel Beslenenler İçin Tarifler “ kitabını kullandık

Ama işin yine de uzmanı bir diyetisyeni görün
  • 06460  (14.09.20 00:10:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.