[]

kablosuz kulaklık tavsiyeniz var mı? 200 bilemedin 300 kusur üst limit

bu bud gibi olanlar yok mu hani çük kadar olanlar onlardan almayı düşünüyorum. var mı ben bunu kullanıyorum çok da araştırdım aşırı iyi bunu almayan kerizdir diyebileceğiniz bir model?

edit: tws deniyormuş onlara, tws'lerin de ucuzları bayağı bi dandikmiş galiba o yüzden normal kablolu kablosuzlar da olur


 
valla benim de o ilgimi çekmişti xiaomi ürünlerini genel olarak beğeniyorum. tek derdim mikrofonu nasıl mecbur kaldığımda konuşmamı alır mı biraz gürültülü ortamlarda?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.09.20 21:22:46) 
KZ ZSN Pro, caz, flamenko vs gibi enstruman odaklı müzikler dinliyorum, fiyatına göre çok çok iyi. şimdi baktım kzkulaklik.com da 180 lira. kullananlar yanına gümüş yada altın kablo da alın diyor ama ben almadım belki ileride. malzeme kalitesi artık şu devir için standart. sağlamlık konusunda sıkıntı yaşamadım ama bu benim deneyimim, ne alırsanız alın elektronikte şans faktörü her zaman var.

önce stok sorun yada ekşide falan siteyi aratın, pandemi muhabbetlerine mal getirememiş olabilirler.
  • issiz karga  (12.09.20 21:31:30) 
@issiz karga hocam kz zs6 kullanıyordum bu kadar düşük malzeme kaliteli kulaklık kullanmayalı uzun zaman olmuştu valla. ses iyi güzel de kablosu 1 senede perti çekti, kablonun kulaklığa bağlandığı yer de aldığımdan beri tek kulaklıkta fazla gevşekti çıkıp duruyordu. kz'ye yanaşmam bir daha.

Sony WIC310B aldım güvenilir bir tavsiye üzerine.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.09.20 14:51:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.