[]

anadolu üniversitesi ikinci üniversite

bu sene buna kaydolacağım da bir sorum var.

sistem benim nereden mezunun olduğumu vs. otomatik olarak görebiliyor. diploma falan ibraz etmeme gerek var mı?

bir de sadece online kayıt mı olacak? yine belge vs. götürmeli yüz yüze kayıt muhabbeti var mı?

son olarak, sınavlar uzaktan mı olacak covid-19 nedeniyle?

teşekkürler.

 
istanbul üniversitesi auzef için söyleyeyim.. kayıt için evrak istenmiyor. sadece ücret yatırılıyor verilen süre içerisinde. aöf de muhtemelen öyledir. sınavlar eskiden yüz yüze idi ama online olacak büyük ihtimalle henüz açıklanmadı galiba.


  • jepa  (12.09.20 19:22:53) 
Hayir, evet, hayir, evet.


  • marcelorios  (12.09.20 19:49:36) 
AÖF adı üstünde mümkün olduğunca kimseyle muhattap olmadığın bir sistem. Kayıt için internet yeterli, sınavlar bi değişiklik olmazsa Online olur


  • infernalcadre  (12.09.20 20:00:32) 
Aöf en son öğrencilik için gişelere sözleşme gibi bir zımbırtıyı imzalayıp getirme şartı koşuyordu, fotoğraf falan çekiyordu(1sene önce kaydolmuştum). Ama korona var diye istemez belki.

İü auzef hiçbir şey istemiyor. Parayı da sanal pos ile ödeyebiliyorsunuz
  • Unde bach canim  (12.09.20 20:13:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.