[]

trafik cezasına itiraz edebilme

bugün trafik cezası yedik ve bunun tutarsız olduğu kanaatindeyiz. kaynarca'da e5'te 117 km ile radara girmişiz.
arkadaş bölünmüş şehirler arası yol 3 şerit hız sınırı 70 olamaz ki.

sulh ve ceza hakimliğine başvurmak gerekiyormuş. şu sıralar da ortalık karışık malum virüs...

bunu daha önce başarmış kimse var mı nasıl bir yol izlemek lazım. uyuz oldum ya 70 ile gidilmesi gereken yerde 117 ile girmişiz. 70 nedir. 90 olarak kesse anlayacağım. e5'te 70 ile nereye kim gidiyor böyle bir şey mümkün mü?

bölünmüş 3 şeritli şehirler arası yolda otomobil ile gidilmesi gereken yer 70 imiş.

 
kaynarca e-5 üzerinde 117 ile gitmekte büyük cesaret.trafiğin hiç alakasız durduğu bariz noktadlardan biridir anadolu yakasında.70 az olabilir haklısın ama 117 bayağı iddaalı kaynarca e-5 için.nick duyuru uyumu :')


  • since1907  (12.09.20 17:54:51) 
Sehirlerarasi olmakla birlikte otoban degil ve de sehiricinden geciyor.
70e indirilmisti birkac sene once E5. Hiz siniri tabelalarina dikkat edersiniz bundan sonra.
90bile olsa %10 tolerans seysini bile misliyle gecmissiniz.
  • kuehles blondes  (12.09.20 18:16:47) 
hocam bizim burda hız sınırı 50 olan ama hafif yokuşlu bir yol var araç zaten 50 altında zorlanıyor arkandaki korna çalıyor selektör yapıyor.. orada ceza yemiştik 65-70 hız ile. itirazın kabul edilmesi çok zor. hem kurala uygun bir ceza hem de kasaya para lazım bu dönemde.


  • jepa  (12.09.20 18:24:02) 
Hahahah Kaynarca E5'te Hız sınırı 70 orada ve gayet haklı bir sınır, emniyet şeridi bile olmayan istanbulun en işlek otoyolundan bahsediyoruz. Radar uyarısı olmasa oradan yürürsün belki ama her kilometrede kocaman hız sınırı ve EDS şeysi yazıyor. Yasal olarak yapabileceğin hiç bir şey yok maalesef.


  • roket adam  (12.09.20 18:26:11 ~ 18:27:23) 
ben daha önce başvurdum hocam, radar cezası iptali için.

mahkemeye gidip dilekçe ve ekleri vermiştim.

şimdi uyaptan online olarak başvuru yapılıyor olması lazım.
  • glore  (12.09.20 19:30:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.