[]

pandemi yalan diyenler var?

aslında korona yok bunlar uydurma
aslında maske işe yaramıyor gereksiz
aslında doğal bağışıklık olsun ne gerek var karantinaya

gibi çok şey görüyorum.insanların pandemi olmadığını düşünme sebebi ne olabilir.komplo teorilerine çok kaptırmaları mı kendilerini?

 
Gerizekalı olmaları.


  • bahoho  (12.09.20 17:05:34) 
gerizekalı olmaları


  • basond  (12.09.20 17:07:59) 
Gerizekalı olmaları.


  • hayaletimsi  (12.09.20 17:09:46) 
Bilgi kirliliği, çelişkili açıklamalar ve eylemler, gizlenen veriler, plansızlık, belirsizlik, keyfi olarak gelip giden yasaklar, medyadaki aşı ilaç haberleri. Daha devam edip bu başlıkları açabilirim. Gerek var mı?

Edit: Ben yalan demiyorum elbette, hastalığı atlatmış tanıdıklarım var. Ama insanların neden inanmadığını veya abartıldığını düşündüğünü gayet iyi anlıyorum.
  • the coon  (12.09.20 17:20:00 ~ 17:25:08) 
Çember bu kadar daralırken ve günden güne sayılar artkarken pandemi olduğu gün gibi ortada. şüpheyle yaklaşmak enteresan..

iki kere iki dört yani..

gerizekalı olmaları + 1
  • foolrules  (12.09.20 17:38:05 ~ 17:38:23) 
gerizekalı olmaları +2 -diğer 1'i benim muhabbet kuşu verdi, o da aynı fikirdeymiş-

bu inançsızlık sevdikleri biri hatalanıncaya kadar sürer ondan sonra zırlamaya başlarlar kimse kurallara dikkat etmiyor diye.
  • issiz karga  (12.09.20 18:06:00) 
Gerçeği sadece senin bildiğin hissi bence çok tatmin edici. Grup içinde yalanın doğrusunu sadece sizin bildiğinizi düşünün. Öyle bir haz.
Bana sorarsanız ise; çok da geri zekalı görmüyorum.
Corona yok bunlar uydurma tezini hiç canlı kanlı görmedim. Bu biraz fantastik olmuş.
Maskenin ise yaradığını düşünmüyorum. Ama doktorların dediğini yapmayı uygun buluyorum.
Aslında karantina uygulamasının da ise yaradığını düşünmüyorum. Daha doğrusu zararının yararından fazla oldugunu düşünüyorum.
  • allah yazdiysa bozsun  (12.09.20 18:32:09) 
Koronanın varlığından ziyade önlemlerin işe yaramazlığına sarılıp aman sendecilik görüyorum. Mesela;
-Dışarıdan hava alan bir klima yasak fakat sirkülasyon sağlayan camlar açık ne farkı var diyor.
-Doktorlar korona olanların yanına tam techizat gidiyor, maske taktığı halde iş yerinden korona kapan adamı duyup ne anladım bu işten diyor.
-Toplu alanlarda tuvalet kullanımı serbest ama şampuan gibi temizlik maddelerinin kullandığı duşlar yasak deyip ne anladım bu işten diyor.
Bu tutarsız davranışlar umursamazlığa neden oluyor haliyle.

Ama bunu çin üretmiş, amariganin oyunu bunlar klasik komplo teorileri ve gerizekalılık unsuru. Tüm dünya ülkelerinin ekonomisini yerle bir etti, üretilmiş olsa üretene yılın malı ödülünü vermek lazım
  • Unde bach canim  (12.09.20 19:09:34) 
Etrafımda totalde 4 kişi öldü, gerizekalılar


  • mirty  (12.09.20 19:12:31) 
Ben konuyla ilgili dusuncelerimi daha once ekside yazmistim.

Garip olan tek sey bunun bir grip oldugunun unutulmasi. Evet cok kisa surede cok fazla kisiye bulasabiliyor ve cok agir seyrediyor lakin olduruculugu hala %20'yi gecebilmis degil.
  • Avoiding The Puddle  (12.09.20 19:14:01) 
Size absurd gelen herhangi bir sava inanabilmek icin organize ve kurumsal soylenen yalanlarin buyuklugunu bir kere fark etmek yeterli. Gerisi odaginizi nereye verdiginizle ilgili. Koronavirus salgini konusunda da sorulacak soru cok aslinda fakat sorumlu bir muhattap bulmak zaten zorken korku ve panik bazi seylerin konusulmasini hepten engelliyor.


  • dunal  (12.09.20 20:47:22) 
Okumadan herşeyı biliyor olmaları ve iki uyduruk internet yazısını " bilgi " zannetmeleri


  • photo85  (13.09.20 01:17:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.