[]

sevgiliniz size aşık olmadığını söylese?

daha önce aşık olduğunu da biliyorsunuz. siz aşk nedir bilmiyorsunuz (belki de aşka tam olarak inanmıyorsunuz) ancak karşınızda bunu yaşadığını söyleyen biri var. sizi çok sevdiğini de biliyorsunuz. bu durumda ne düşünürdünüz? ilişkiniz de iyi ilerliyor, bir sıkıntısı yok.

yaşlar 27-30 arasında.


 
benzer bir ilişkim oldu, seviyorum ama aşk mı emin olamıyorum filan derdi. ben de öyle aşka çok çok inanan biri değildim. ilişkinin 4. yılının sonlarına gelirken evlilik konuşulmaya başlayınca terk etti.. ayrıldıktan 1 sene sonra belki tekrar olur diye dönüp baktığımda benden ayrıldıktan 2 ay sonra bir başkasıyla çoktan başladığını öğrendim. işte o zaman aşkın ne demek olduğunu öğrendim, aradan 2 yıl geçti, tüm bunlara rağmen dön gel dese koşa koşa giderim. meğersem ben aşıkmışım o değilmiş.


  • aziz dostum jack  (12.09.20 16:31:48) 
Bu durum kaç yaşında, kime, hangi durumdayken aşık olduğuna göre değişkenlik gösterir. Daha önceki 3-4 sevgilisine aşık olup, size aşık olmadığını söylüyorsa bir gariplik vardır. Ama lise yıllarında, 20lerinin başında aşık olup, daha sonraki ilişkilerinde aynı heyecanı hissetmediyse bence gariplik yok.

Tabi size direkt ben sana aşık değilim demek yerine, aşık olduğum zamanki gibi heyecanı, coşkuyu hissetmiyorum dese daha kibar olurmuş. Sana aşık değilim,demesi kaba olmuş. Benim güzel giden, sevdiğim, sevildiğime dair somut davranışlarını gördüğüm sevgilim ben daha önce aşık olmuştum ama sana aşık değilim dese kırılırdım.
  • GoodMorningTeacher  (12.09.20 16:34:06) 
ilişkiden sıkılmış bahane arıyor.


  • ekşi duyuru sever  (12.09.20 16:48:30) 
Dürüst olduğu için sevinir yolları ayırırdım.


  • ruhen hastayim ben  (12.09.20 17:15:10) 
Aşkın boyle yıllar yıllar boyu süren bir durum olduğuna inanmıyorum. ilşkinin onuncu yılı ile ilk yılı arasında o heycanları vs konularında feci farklılıklar var. Gibi gibi..

Gayet normal olabilir ve sevginin ulaştığı boyut aşktan daha derin ya da büyük olabilir.. Ben de bir kaç ay önce bu tarz bir konuşmayı eşimle yaptım. ve evet öyle sanki..
2006'dan bu yana süren ve son 6 yıldır evlilikle devam eden ilişkimde benim de eşiminde ilk zamanardaki gibi karnımızda kelebekler uçup el ele tutuşunca avuçlarımız terlemiyor ve mal mal birbirimizin suratına bakmıyoruz çok çok uzun yıllardır. ama canımızı veririz birbirimize o ayrı..
  • foolrules  (12.09.20 17:45:50 ~ 17:48:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.