[]

Otomobil: 20-30 bin Euro bandında Almanya'da ne tavsiye edilir

Türkiye'de Opel Insignia kullandım 1 sene kadar ve 2011 modeldi ve çok fazla trim sesi vardi. Kolcagi şöyle hafif yana salladiginda acayip oynuyor ve ses geliyordu. Bana da denk gelmiş olabilir bu arada 2011 yılı cosmo modeliydi. Geri kalan özelliklerinden de farlar efsaneydi ama Bluetooth la müzik dahi çalışmıyordu. Koltuk ısıtma yoktu.

Şimdi yıllar sonra iyi bir arabaya binmek imkanı oluştu.

4 kişilik aile ve otomatik olmalı. Yenilere yetmiyor imkanım o nedenle 2012-2014 yılları arası üretilmiş, sorun çıkarmayacak ve tatmin edecek ne önerirsiniz?

Mercedes biraz yukarda kalıyor sanırım.
Audi a4-a6 mantikli geliyor. Sorunları var mı cok? Dsg patlar mı?
BMW 5likler biraz km fazla denk geliyor BMW 3 ler daha az km de. Sorun çıkarırlar mı? Sık tamire servise gitmemeliyim eşim kullanacak genelde. Haftasonlari bende olacak.

En sağlam motor seçeneğini de söylerseniz süper olur.
3.0 TDİ iyi baya sanırım audide. BMW için de yine 330d 530d ispatlamış.
Dizelleri ses alıyor mu içeri aklıma gelen başka soru?
Aslında benzinli daha iyi olur. Yaksın burda ucuz anasını satiyim.
Volvo da aklımda ama son sırada.

Samimi fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Allah hepinizi kurtarsın diyerek noktalı yorum.(!)

Yorumlara cevaplar;
Skoda istemiyoruz, iç malzeme kalitesi iyi değil. Şu an Octavia Combi kullanmiyorum. Araci tanıyorum. Mazda ise hiç düşünmedik japon sevmiyoruz. Daha evvel kullandım japon.

-Cx5 i okudum biraz da cidden güzelmiş yorumları. Radara alındı.
-glc hakkında hiç fikrim yok arastirayim.

 
Alman piyasasını bilmiyorum ama avensis ve ya mazda 6 al geç.


  • 1917  (12.09.20 12:24:07) 
Almanya’da dizel arabalarla bircok yere giremediginizi biliyorsunuzdur. Ikinci el alirken bunlara bakin. Ayrica motor hacmine gore vergilere bakmalisiniz.

20-30bin almanya icin yuksek bir fiyat, sifir bulabileceginizi dusunuyorum. (Ama kucuk araba olur muhtemelen) Ya da en azindan daha yeni model arabaya bakin. Niye illa bmw istediginizi anlamadim.

Skoda bakabilirsiniz bir de.
  • kuehles blondes  (12.09.20 14:19:12) 
Mazda 6 ya da mazda cx-5 alabilirsin


  • otopsicocugu  (12.09.20 15:02:02) 
bmw 5 serisinde km max 50bin, fiyat max 30bin, yıl min 2015 sonuçları suchen.mobile.de

mercedes'in de glc serisi 25binlere uygun modelleri var aslında ama hep sedan konuşmuşsunuz burda suv falan alır mısınız bilmiyorum. özellikle modeli 2013'lere çektiğiniz zaman çok fazla seçeneğiniz olur hocam. bir de ses konusunda mercedes'i tavsiye ederim. aynı klasmanda ki mercedes > bmw ses yalıtımında
  • avatar is back  (12.09.20 15:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.