[]

Referans mektubu için okula gitmem şart mı? [uk master başvurusu için]

çok fazla gitmek istemiyorum, okulum 7-8 saat mesafede ve kendi aracım yok maalesef. bu işi başka nasıl halledebilirim? coronadan dolayı otobüse uçağa binmekte istemiyorum. okulların kapalı olmasından dolayı o şehirde arkadaşım da yok.




 
Yukarıdakilere +1. Zaten online değil mi başvurular? İmzalı bir mektuba bile ihtiyacınız olmayabilir. Okula gitseniz de hoca bulamayabilirsiniz, bulduğunuz hoca size referans olmak istemeyebilir vs. Mail ile önce bir hocayla iletişime geçip kimden mektup alacağınızı belirleyin, sonra da başvuru yöntemine göre:

- Hoca referansını online sisteme yazar,
- Hoca imzalı referans mektubunu online sisteme pdf olarak yükler,
- Siz imzalı zarfta verecekseniz hoca imzaladıktan sonra fakülte sekreterliği aracılığıyla postalamasını rica edebilirsiniz.
  • wish i could find a way to disappear  (11.09.20 19:09:57) 
bir kaç üniversitenin şartlarına baktığımda bu konuda bir değişiklik olduğunu göremedim. geniş bir zamanda uzun uzun duyurularını kurcalamam gerekiyor sanırım belki belirtilmiştir.

üçünüze de teşekkür ederim ancak bir sorum daha var. bir kaç farklı mektupla gidip imzalatmayı planlıyordum çünkü (university of manchester gibi) bazı üniversiteler kendi formatlarında (üstünde logo vs var) istiyorlar referans mektubunu. bu durumda kabul edecek hocalarıma bir kaç pdf gönderip doldurmalarını mı istesem acaba?
  • avatar is back  (11.09.20 19:19:11) 
Mektup da hala bir iletisim yontemi bu arada. Yani postayla hocalara yollayabilirsiniz.
Oncesinde telefon ya da mail ile iletiisme gecip...
Fakulte sekreteri vs okula gidiyodur bence.
  • kuehles blondes  (11.09.20 20:24:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.