[]

ölmeden önce yapmak isteyeceğiniz 3 şey ne olurdu?

sb. bir başka deyiş ile şunları kesin yap diyeceğiniz.




 
tek bir şey; helalleşmek. o an aklımda kalan canını yaktıgım ya da kalbini kırdıgım kim varsa onlarla ve tabiki bunu destekleyecek hisle. yani pişmanlıkla tevbe ederek helalleşmek. ölüp gitmişim, hala nefsimi doyurmayı planlamak istemezdim valla. zira yoklukla varlık arasında maddesel tatminimi savrula savrula yeterince yaşadıgımı düşünüyorum.


  • halboyle  (10.09.20 23:31:02) 
Planktonların ışıldamasını görerek yüzmek
Sevdiklerimi emrivakiyle tatile götürüp koca bir oteli doldurmak
Karnımda baklavaları net olarak görmek <3
  • megalomaniac  (10.09.20 23:33:34) 
bütün büyük kedilerin yavrularıyla oynayıp onları doyasıya öpmek.
Kuzey ışıklarını izlemek.
Vücuduma şekil vermek.
  • guitarissimo  (11.09.20 06:06:30 ~ 06:07:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.