[]

Akıllı Tartılar

Akıllı tartı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi marka? Bir de hayatınıza olumlu bir katkısı oldu mu kilo kontrolü/verme vs açısından?




 
xiaomi'ninkini kullanıyorum, yağ falan ölçer
motivasyon açısından iyi

  • passion rules the game  (10.09.20 12:14:15) 
xiaomi +1


  • karsiyakaliyiz  (10.09.20 12:21:47 ~ 12:22:02) 
Xiaomi ama yag olceri kotu.


  • bradshaw  (10.09.20 13:23:59) 
xiaomi mi scale 2 mi ne. baya memnunum. iPhone ile sync ediyorum verileri. oradan takipliyorum.


  • roket adam  (10.09.20 13:48:13 ~ 15:24:10) 
Grundig kullanıyorum.

Yağ ölçeri çok tutarlı çalışıyor. 5 kişiye kadar kayıt tutabiliyor. 2 ay önce 120 liraya almıştım.
  • aynabugusu  (10.09.20 14:12:05) 
anjiou kullanıyorum efsane.

yakında yazacağım kitabım için günlük verileri depoluyor şu an.

yağ ölçümü falan inanmayın onlara tamamen ampirik veriler. kesin değil ama bir fikir verir.
  • ozdek  (10.09.20 14:41:07) 
ben teknosa’dan preo my care kullanıyorum. diyetisyenlerde bulunan tartılardan 2 kilo fazla göstedi, ama onun dışında metabolizma hızı, iç organ yağı, su-kas oranı vs.. gibi bilgiler ise profesyonel tartı ile örtüştü.
önceki kilolarınızı da hafızasında tutuyor, hedeflenilen kiloyu yazdığınız zaman ona kaç kilo kaldığını vs.. yazıyor bu insanı motive ediyor bence, ayrıca yağdan mı sudan mı kilo verdiğinizi de anlayabiliyorsunuz bence fena değil alet.
ama şimdiki aklım olsa xiaomi alırdım kesinlikle kullanan herkes bayağı memnun,
  • lesfeuillesmortes  (10.09.20 15:09:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.