[]

Datça da en uygun nerede yaşanır, mülk alınır.

Arkadaşlar merhaba. Annem emekli olacağı için oradan gelen para ve üzerine kredi çekerek bir yazlık alma niyetindeyiz. Arabamız malesef yok ve fiyatlar yüksek olduğu için olamayacakta. O yüzden dalamana uçakla geldikten sonra kolayca eve gelebileceğimiz, denize yürüme mesafesi olan bir yer bakıyoruz takribi bütçe 350 bin lira. Datça yaşayanı varsa aranızda yardımcı olursa çok sevinirim




 
Arabaniz yoksa datca olabilecek en en zor yerlerden biri. Hic dusunmeyin Datca’yi, 350bine iyi bir yer bulabileceginizi de sanmiyorum hic.

Dalaman havalimani - datca arasi ozel aracla bile en az 2,5 saat suruyor ve yol cok zahmetli, ayrica cok da izole bir yer.

Antalya (Side-Colakli taraflari)
Alanya
Fethiye
Candarli, Dikili, Ayvalik, Akcay vs yerlere bakabilirsiniz.
Didim, Kusadasi da olur.
Marmaris demedim cunku 350bine denize yurume mesafesi zor.


Mesela Antalya havalimaninda Side de 1-1,5 saat suruyor (70km civari) ama hem transferler var ama izole bir yer degil, surekli manavgat’a minibusler vs var, alisverisi filan kolay olur.
  • kuehles blondes  (09.09.20 16:23:20) 
fethiye yazilmis ama, muglanin turistik ilcelerinde 2+1ler bile 600binden basliyor. taa köylere bakacaksiniz, köy turistikse yine pahalidir. ucuz olan köyler de güzel yerler ama insanini begenmeyebilirsiniz, sans.

araba yoksa muglaya hic bulasma zaten. her yere minibusle gidersiniz ama genc degilseniz zor.
  • durgunfoton  (09.09.20 16:39:42) 
Burhaniye, Ören tarafları olabilir ama orada da fiyatlar artmış, yine de bir araştırın isterseniz. www.sahibinden.com

Ayvalık büyük bir şehir gibi oldu, ama sosyalleşme anlamında iyi olabilir. Çandarlı ve Dikili önerisine de katılıyorum.
  • kaset  (09.09.20 16:56:15) 
350bin tl'ye denize yürüme mesafesi pek mümkün değil. didim'de falan olabilir ancak. geçen sene didim'de 270bin tl'ye aldık.


  • lancelot du lac  (09.09.20 18:47:13) 
Datca’da 350 bin tl’ye bir ev alinabilecegini sanmiyorum. Ek olarak dalamandan ozel aracsiz bir sekilde ulasim da rahatsiz edici olur. Datca genel olarak ozel aracsiz git-gel yapmasi zor bir yer.

Umarim anneniz gonlune gore bir yer bulup istedigi emeklilik hayatini yasar :))
  • invictae  (09.09.20 19:01:31) 
Datçaya geldiğim için yazamadım şu an ordayım. 350 bine 1+1 merkeze yakın özbel (garcia longa deniyor sanırım) oralarda var. Geniş salon geniş bir oda. Ancak biz bütçeyi daha arttırıp 2 + 1 merkeze denize 15 dakika yürüme mesafesi yer bulduk kısmetse satın alacağız.

Didime, kuşadasına falan baktık aynı fiyatlar.

Dalamandan buraya gelmek sıkıntı olmadı evet 2 farklı araçla geliyorsunuz ama otobüsle gelmek daha rahat ve mantıklı otogardan sonra 15 lira taksi parasıyla merkezdesin

Bir eski datçaya gitmek için taksi söyledik onun dışında hiç sıkıntımız olmadı. Sizin insanları yanlış yönlendirerek datçaya gelişleri önlemenizi sağlamak için çaba gösterdiğinize yoracağım bu yorumlarınızı neredeyse :)
  • Gururbey  (13.09.20 00:55:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.