[]

Aliexpress'ten kesinlike birşey alınmamalı mı sizce COVID nedeniyle?

Merhabalar

Birkaç dolarlık bişiler almak istiyorum da, acaba sizce çok mu tehlikeli?

Edit: Bu vergi muhabbeti ile artık almanın bir anlamı kalmamış galiba :\

 
tehlike?? hangi tehlike? tehlike zaten yanı başımızda. çinden daha kötü durumdayız biliyorsunuz. alınır alınmasına da geçen ay aldığım ürünler gümrükten geçip dağıtım yerine kadar gelmesine rağmen dağıtıma çıkarılmayıp geri gönderilmiş. en küçük ürüne 16 lira vergiyi çakıyorlar bi de bilginize.


  • hasnicktir  (09.09.20 11:06:03 ~ 11:06:09) 
Alkolle, kolonyayla temizlersin bir şey olmaz. Her yerimiz corona artık.

Ek bilgi :

Alırsan mutlaka "registered" yazan takip kodlu kargo seç, yoksa gelmesi 2-3 ayı buluyor. Takip kodlu alırsan eskiye nazaran gayet iyi, 2 haftada geliyor.
  • kimlanbu  (09.09.20 11:12:23 ~ 11:13:15) 
corona ile mucadele sertifikasi aldim online. corona bu sekilde bulasmiyor.


  • baldur2  (09.09.20 11:16:49 ~ 11:16:58) 
Bir çok yüzeyde 3 saat ile 3 gün arasında yaşıyor bu virüs. Paketleri kıtalararası balistik füzeye takıp göndermezler ise Çin'deki durum seni etkilemez.


  • korhaydut  (09.09.20 23:14:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.