[]

üsküdarda veya üsküdara yakın ucuz kiralı yerler?

selamlar.İşim gereği üsküdara taşınmam gerekecek.Farklı bir ilden geliyorum istanbulun yabancısıyım. Üsküdar veya üsküdara yakın farklı ilçeler veya semtlerde daha uygun fiyata daha düzgün kiralık evleri nerede bulabilirim?




 
kuzguncuk (sahili), altunizade, libadiye, belki ümraniye'nin çamlıca'ya yakın kısımları, çamlıca, çengelköy (sahili) gibi lokasyonlara bakabilirsiniz.


  • anten  (09.09.20 10:06:57) 
birinci önceliğin bütçeyse çamlıca, kısıklı, libadiye tarafları. artık metro var üsküdar'a 10 dakikada inersin.

ama ben yerinde olsam insan profili faktörünü de göze alıp biraz daha fazla kira ödeyerek kuzguncuk veya icadiye'de otururdum.
  • sir gawain  (09.09.20 10:48:19 ~ 10:50:09) 
dostlarım önerileriniz için teşekkürler.İlla üsküdar olmasına gerek yok tek vesait veya metro ile üsküdar ulaşım sağlayabileceğim yakın çevresinde farklı bir ilçede olabilir daha uygun kiralı olarak.
aşırı varoş olmadığı sürece problem yok. Amacım kira ve bilumum giderleri en düşüğe çekmek.

  • soru icin geldim  (09.09.20 11:19:22) 
ucuzdan kasıt ne ola tabi. üsküdar merkezi noktalarda evler eski, kiralar ise fena. bulgurlu yine daha iyi. yeni tip evler ve metro yakın. gerçi oralar bile pahalılaştı artık.
libadiye, göztepe e5 üstü. E5'ten hemen gidilir. acıbadem e5 kenarları, altunizade.

ilk bulgurlu'ya bakın o zaman bence.
  • halboyle  (09.09.20 11:27:04 ~ 11:29:19) 
çengelköy ata 2 sitesine bakabilirsiniz.


  • isyankar tosbaga  (09.09.20 15:28:44) 
kira bütçesi 2000 tl civarı ise ata2 sitesi gerek toplu taşımaya yakınlığı (otobüs minibüs), gerekse nispeten nezih ortamı ile tercih edilebilir.
işe gidiş dönüş saatlerinde bir miktar köprü trafiğide olacaktır.
metro güzergahına bakmak daha uygun bir çözüm
  • komikolmakuzen  (09.09.20 15:41:53) 
Otobüs, minibüs yerine metro daha mantıklı. <1000-1200 bandında bir odalı Burhaniye, Kupluce, Çakmak, Site Mahallesi, Zeynep Kamil taraflarına bakabilirsiniz.

Üsküdara yürüme mesafesinde yerlerden ise Ahmediye ve Tunusbağı, Sultantepe (burada kiralar arttı), Murat Reis olabilir. Aile apartmanları gürültülü olur, bu tarz şehir içindeki yerlerde ona dikkat edersiniz.
  • kaset  (09.09.20 16:01:32 ~ 16:30:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.