[]

İzmir’de Kovid testi

Hangi devlet hastanesine gideyim? Sanırım ayakta geçiriyorum. Gece yoğun anksiyete ve nefes darlığı arası bir şey oldu. Tat ve koku kaybım yok. Birkaç gün hafif ateşliydim sürekli terliyordum. Bugün test olmaya karar verdim. Nefes darlığı varsa tahminimce ciğere inmiştir. Kötü durumda olmasam bile yatırırlar mı? Açıkçası hastaneye yatmaktan tırsıyorum. Milleti açlıktan falan öldürüyorlar, öldürmediklerini de iyi beslemedikleri kesin. 17’sinde yurt dışı planım vardı. Durumu sürekli reddetmek istedim İzban soğuktu, terliydim vs diye ama sağlık > her şey onçün sanırım artık test olma vakti :(




 
yatırmazlar. henüz bir şey çıkmayabilir, koku kaybından sonra yaptırırsanız daha garanti olur testi. arka arkaya pek yapmak istemiyorlar erken yaptırırsanız negatif çıkıyor.


  • prodeq  (09.09.20 10:04:57) 
yatırmazlar. adamlar zaten yatırmamaya uğraşıyor. test yaparlarsa iyi hatta.nefes darlığı anksiyeteden kaynaklı olabilir hemen ciğerlere indi diye bi sonuca varmamak lazım.


  • ruby elixir  (09.09.20 10:19:03) 
Mart ayında suat seren göğüs hastanesinde test yaptırıp pozitif çıkmıştım. Yatış vermediler eve gönderdiler.


  • kanlakarisikyagmur  (09.09.20 10:26:22) 
Suat Seren’e gittim. Hastane girişinde bahçede ateş ölçüp belirtilerle ilgili soru soruluyor. Ateşim 36 derece idi. Yukarıda yazdığım belirtileri söyledim, Acil’e yönlendirdiler. Kayıt masasından röntgene gönderdiler. Röntgende doktor Kovid’e dair bir belirti görememiş. Tomografi çekmediler. Oradan kağıtlarla dışarıdaki küçük kulübeye sürüntü testine yolladılar. Testi yapan kişi kulübenin içinde, biz dışarıdayız. Aramızda plastik cam mevcut. Sadece elleri camda koruyucularla kaplı bir delikten çıkıp sürüntü testini alıyor. Burnum büyüktür ama bu kadar derin olduğunu bilmiyordum. E-Nabız’da sonuç buralarda gördüğümde göre birkaç gün içinde çıkar.


  • le jeune turc  (09.09.20 14:15:41) 
@le jeune turc

Sonuç yarın öğlen 12'ye kafar e-nabıza düşer. Bu gece rahat uyumaya çalış. İnşallah negatif gelir ama unutma pozitif çıksan bile büyük ihtimalle hafif atlatacaksın.
  • kanlakarisikyagmur  (09.09.20 20:49:38) 
@kanlakarışık

Son yorumunuzu sabah gördüm. Sabah gördüğümden beri bağrımda bir ağrı vardı. Gece görmüş olsaydım demek ki uyuyamayacaktım. :D

Sonuç negatif diyor. İnşallah prodeq'in dediği gibi erken olduğu için negatif çıkmamıştır.
  • le jeune turc  (10.09.20 09:15:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.