[]

araç muayene randevüsü

Selam arkadaşlar.

sorum şu; muayene istasyonları artık randevu sistemine geçmiş. ben de bakayım dedim haftaya salı gününe kadar boş yok : ((

neyse bende aldım randevuyu o güne, ama benim iş acil birazcık, acil bir şey çıkıyor,
muayenesi olmadığı için alamıyorum arabayı riske atmiyim diye.

yarın sabah saat 8:30 da açılıyormuş mesela dudulluda ki istasyon, oraya böle 8:20 falan gibi gitsem acaba çok bekler miyim dersiniz? hiç denemiş olan var mı ?

sözlükten birisi randevusuz giderseniz bütün gününüzü alırlar demiş... falan filan, bir paylaşın be hadi bildiklerinizi : ))

 
ben ankara'da randebu ile gitmiştim ortalama bir, bir buçuk saat sürmüştü, randevusuz gelen bi arkadaşı görmüştüm o da iki buçuk saat oldu bi yarım saate bitecek demişti.. erken giderseniz randevusuz araçlar sırasında ilk sırayı alırsınız ve öyle tüm gününüzü alacağını sanmıyorum..


  • ogzi  (11.05.10 03:12:36) 
akşam 7 8 e falan da randevu alınabiliyor olması lazım. o kadar da mı yoğunsunuz oh my god!


  • ozdek  (11.05.10 09:25:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.