[]

Gram altın

Merhaba arkadaşlar,

Benim amacım yurtdışında bile çok rahatlıkla nakite çevireceğim 100 gramlık külçe almak. Bunun için Nadir Altın ve İstanbul Altın Rafinerisi’nin gram külçeleri var.

Bu gram altınlar ağırlıklı 995 milyem satılıyor.

999.9 ile 995 arası yurtdışında işlem farkı nasıl? Yani örneğin Almanya da satacağım kurum ‘kardeşim bu 995, bunu almam’ der mi?

Şimdiden teşekkürler

 
Kankacim hiç yurtdisina çıkmadım ama daha önce altın gormuslugum var buna binaen söylüyorum. Altın kabul etmeyecek insan bulamazsiniz dünyanın hiçbir yerinde.


  • allah yazdiysa bozsun  (07.09.20 22:30:07) 
yurtdışına çıkarken 100 gramı gümrüğe bildirmek gerekebilir. almanya'da nasıl yürüyor bilmem ama komisyonu çok olabilir.


  • alors  (07.09.20 23:25:04) 
995 e göre hesaplar öyle alır. problem olacağını sanmıyorum


  • xrated  (07.09.20 23:30:16) 
Dünyanın her yerinde altin alan yerler var altin altındır sorun olmaz sadece bunu nasıl çıkarıp Sokacaksın. Bitcoin daha mantıklı geliyor bu noktada.


  • monkey  (08.09.20 01:03:37) 
fiyatı 430 euro'yu aşan her şey gümrüğe bildirilmelidir. eğer bildirmeden gümrük muhafazalar durdurup bulursa hem el koyar, hem ceza yazar hem de hakkınızda kaçakçılıktan mahkeme açılır.


  • yollarbenibekler  (08.09.20 03:54:24) 
Takı olarak ancak götürebilirsin, onun da bir limiti vardır mutlaka. Harici bildirmek zorundasın, yoksa kaçakçılığa girer.


  • John Bloor  (08.09.20 11:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.