[]

Farklı bir şehirde adıma teslim alınan kargo

Olayı yurtiçi kargodan gönderilen fatura smsi ile öğreniyorum.

Konya'dan Mardin'e alıcı ödemeli olarak ikidir biri bir şey gönderiyor ve adıma kesilmiş faturası bana geliyor.

İlgili kısımlar yıldızlı olduğu için kim ne bilmiyorum.

Konya'ya ne gitmisligim var ne bir bagim, askerliğimi Mardin'de yaptım orasıyla da tek bağlantım o.

İlkinde yurtiçi kargoya ulaşamayınca cimere yazdım, şikayetiniz kuruma iletilmiştir diye cevap verdiler. İkincisi de bugün geldi.

Napabilirim başka?
Pek de sıkıntı çıkmaz gibi geliyor çünkü Mardin'de değilim ama ne bileyim, napmak lazım, bu her olduğunda cimer yurtiçi arayıp duracak mıyım?

Gönderici de muhtemelen aynı kişi, gönderen şube ve isim soyisim baş harfleri aynı çünkü.

 
isim benzeriğidir ahmet arslan gibi yaygın bir adın varsa ve önceden bir kargo göndediysen belki adını kaydetmiş adaşın kargo göndereceği zaman ha adın kayıtlı deyip seni seçmiştir.


  • basond  (07.09.20 20:08:36) 
Kargoyu alıcıya götüren şubesiyi arayın, biz evde yoktuk acaba kime teslim ettiniz adresi teyit edebilir miyiz, deyin. Teslim alanın adını soyadını, adresini, telefonunu söylüyorlar bu şekilde.


  • GoodMorningTeacher  (07.09.20 20:13:51) 
Gönderici şubedeki beyinsizlerin işgüzarlığı oluyor bu. Ben de bir kere kargo yollayacaktım gönderen adı başkasına ait. Hayırdır bu ne dedim. Abi ücret uygun çıksın diye öyle yaptım dedi. Kafan mı güzel senin deyip düzelttirmiştim.


  • goodman  (07.09.20 20:18:12) 
@goodmorning: teslim alan da benim, parayı da odemisim şeklinde geldi fatura.

yani biri benim adıma bir şey göndermiş (tanımadığım biri, kargo beklediğim bir yer yok); biri de benim adıma benim ismimle şubeden teslim almış, zaten kargo da şubeden teslim alınacak şekilde gönderilmiş.

@basond: değil ya maalesef, iki ismim ve sıradışı bir kombinasyon var, adaşım yoktur muhtemelen.
  • encokbenisevinnolur  (07.09.20 20:41:19) 
Git bir karakola bildirimde bulun. Kargoya ulaşamadım, sizinde haberiniz olsun anlamında birşeyler yaz yani. Sivrisinek+1


  • primetime  (07.09.20 21:14:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.