[]

Yakınım hasta

Uyarı: pek iç açıcı bir duyuru değil,şimdiden söyliyim

yakınımda kemik ve göğüs kanseri var. Göğsündekini küçültmek için kemoterapi verdiler fakat kemiklerine hiç faydası olmadı hatta sanırım olumsuz etki etmiş. Bi kaç ay önce artık dayanamayıp kemoterapi bıraktı, tedavi olmaktan vazgeçti. Sessiz sakin duruyordu, görünürde bir sıkıntı yoktu. Son zamanlarda ayakları kızarmayla beraber şişmeye başladı. Doktor parmakta Bi mantardan enfeksiyon kapmış falan demiş. Antibiyotik kullanmaya başladı, Bi kısım hafiflemişti derken şimdi tekrar ayakları ve bacakları gerilmeye başladı ve tırnağını kestiği yer de bi sıkıntı olmadığı halde iltihap olmuş. Başına gelen var mı? Bu kadar antibiyotik alıyor, acaba yanlış tedavi mi? Kanserle ilişkisi olabilir mi? Tekrar doktora gidecek, sizden de fikir almak istedim.


 
4. Evre göğüs kanseri üstüne de metastaz yapmış bir tanıdığımda da el ve ayaklarında da şişmeler var, ama bir sürü tür kanser var. Böyle bakınca ilişkili olabilir gibi ama doktor değilim, kendi fikrimi söyledim.

Çok geçmiş olsun.
  • mor.inek  (07.09.20 18:16:55) 
Kanser ile alakalı çok büyük ihtimalle. Normal bir insanda enfeksiyon yaratmayacak bakteriler mantarlar rahatça enfeksiyon yaratıyor. Bağışıklık sistemi baskılanmış.


  • korhaydut  (07.09.20 18:39:58) 
Doktor değilim. Geçmiş olsun demeye geldim.


  • pass  (07.09.20 21:16:17) 
Geçmiş olsun, tekrar bir onkoloji uzmanına görümse, farklı tedavi protokolleri var, ilaç değişimi yapabilirler.


  • efx  (07.09.20 21:39:16) 
bir onkolog ve enfeksiyon uzmani gorecek, beraber konsolide edip ilaclarini duzenleyecekler


  • oscar  (08.09.20 05:58:06) 
Bildiğiniz sağlam bir onkolog var mı?
Tamamen doktorlara güvenini, inancını yitirmiş durumda.

  • cosmicgadin  (08.09.20 09:53:33) 
hangi sehirde ?


  • oscar  (09.09.20 09:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.