[]

Karıncalardaki olağan dışı artış...

10 senedir kullandığım uzun çalışma masasında bugüne kadar tek bir tane görmemiş olmama rağmen bugün en az 25-30 tane geçti önümden. Hayır masada şeker, yiyecek vb de yok. Sizde bu yönde güncel bi değişiklik oldu mu?
Genel olarak evde karınca artışı vb gibi...



 
Sadece yazlıkta karınca görebiliyorum, orda her şey normal gibi görünüyor.


  • orient blue  (07.09.20 17:02:17) 
Bizim evde de aynı durum var. Değişik karıncalar gelip duruyor. Ayrıca tatildeydik bu hafta. Baya lüks bir oteldeydik son gün yatakta karıncalar geziyordu oda değiştirmek zorunda kaldık.


  • sta  (07.09.20 17:06:55) 
Bir yerlerde saglam gida deposu patlatmislardir. Biz karincalarla savasirken seker kavanozumuzun cok hafif acik kaldigini fark etmistik. (Bosaltip yikadik sonra tabi)


  • cleric  (07.09.20 17:08:42) 
olmadi.


  • bahele  (07.09.20 17:29:08) 
@cleric, yok valla çalışma masamda bir şey de yemiyorum. Evde şekerli namına pek bişey yok zaten. Mutfak da masaya epey uzak. Anlamadım bu işi...


  • msb  (07.09.20 17:29:57) 
Bu sene karıncalardan da eve giren minik meyve sineklerinden de yıldım desem yeridir. 5 yıldır aynı evde oturuyoruz (yeşilliği bol bir site); hiç böyle olmazdı. Evdeki temizlik düzeni vs gibi konularda da değişiklik yok aksine corona yüzünden bir ara temizlik robotu gibi dolaşıyordum etrafta. Bütün bir yaz karıncalar ve meyve sinekleriyle uğraştım resmen. Sinekler gitti de karıncalar hala ortalıkta.


  • fraise  (07.09.20 18:14:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.