[]

motorsiklet kullanmak

geçen martı scooter kullandım. çok hoşuma gitti. malum araç fiyatları da pahalı. motorsiklete mi başlasam diyorum. gerçi şu an onu alacak param da yok ama kısa sürede bir arabaya göre daha ulaşılabilir. ancak korkuyorum. scooterı da gece 1'de kullandım zaten. türk insanı hem maganda hem motorsiklet korunaklı değil pek. geçen bir kaza videosu izledim 3-4 parçaya ayrıldı motorcu. gerçi o 300 km ile gidiyordu ama yine de tehlikeli geliyor. tehlikesi ne boyutta?




 
Bu işi en iyi bilenlerden Altın Elbiseli Adam bile kazada vefat etti. Benim de ehliyetim var ancak sahil kasabasında değilsen istediğin kadar sürüş eğitimi al magandanın birisi alır götürür.


  • Take it away honey  (07.09.20 16:37:28) 
Eğitim al, ekipman al, sonra gidip motor al, aklını da başına alıp kullanırsan büyük olasılıkla bu işe daha önce girmediğin için pişman olacaksın.


  • pass  (07.09.20 16:48:03) 
tehlikeli tabii ki. tüm ekipman tam olsa, tüm kurallara uysanız, yol şartları, motorun kendisi, her şey kusursuz olsa bile bir anlık dikkatsizliğinize bakar. ya da söylendiği gibi gelir birisi dokunur/çarpar, film kopar. ama sürmeye hevesliyseniz, gerekli eğitim ve ekipmanı aldıktan sonra sürmenizi tavsiye ederim.

bu arada motorsiklet değil, motosiklet :)
  • orient blue  (07.09.20 17:05:40) 
www.youtube.com


canım barkın.
  • amelie poulain  (07.09.20 18:31:27) 
Tehlikesi yüksek. Motosiklete ayırdığınız paranın ciddi bir miktarını ekipmana gömüp düzgün kask, ayakkabı, ceket vs alıp kazalardan az hasarla ve sağ çıkma olasılığınızı artıracaksınız. Daha geçen hafta arkadaşım kaza yaptı, kız düzgün ekipman kullanmasaydı en iyi ihtimalle sakat kalırdı, neyse ki kalıcı hiçbir şeyi yok.

Bir de bütçe ayırıp Honda falan gibi bir yerden sürüş eğitimi ve ileri sürüş eğitimi almak çok faydalı.
  • kobuzchu kiz  (07.09.20 18:34:15) 
Eninde sonunda kötü son. Hiç bulaşma.


  • luluki  (08.09.20 07:18:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.