[]

Aile Birleşimi Vizesi ve Seyahat Sağlık Sigortası

Bir AB ülkesine aile birleşimi vizesi için başvuracağım. Gerekli belgelerde seyahat sağlık sigortası yazmıyor. Bu sadece turist ve üç ay altını kapsayan vizeler için mi gerekli yoksa belirtilmese bile talep edilebilecek bir şey mi? VFS’ye konu ile ilgili mail attım ancak belge konusunda bilgilendirme yapmaları yasaktı. Cevap gelene kadar buraya danışmak istedim.




 
Başkan ben almadim diye hatırlıyorum ki Fransa'ya girince carte vitale basvur, sigortali olacaksin. Hakkin var senin ona.


  • logisticsmanager  (07.09.20 15:29:44) 
oturuma basvururken esinizin sigortasina dahil olup ordan bir belge almaniz gerekiyor. almanya icin biz öyle yapmistik.


  • mamu  (07.09.20 15:41:03) 
@logi
Teşekkür ederim hocam, şu süreçte seni de en az VFS kadar darladım djdjdjd

Şöyle bir cevap aldım bu arada:
“Uzun dönem aile birleşimi vizelerinde seyahat sağlık sigortası zorunlu olmayıp yapılması önerilmektedir.“

@mamu
Sanırım Fransa’nınki farklı hocam. Sizinki de ileride araştıracaklar için kayıtlara geçmiş olsun.
  • le jeune turc  (07.09.20 15:43:17 ~ 15:46:03) 
Buraya geldiginde oturma izni için gerekli değil. Siz zaten es sigortasina bagli degil oturma izni oldugundan aninda fransa saglik sistemine basvurabilir olacaksiniz. Bir kac belge ile basvuracaksiniz, size gecici numara verilecek. Bu bir sıkıntı olursa bu numara ile saglik hizmeti alabilirsiniz demek. Sonrasinda kalici numara ve carte vitale gelecek. Esin calisirsa onun, sen calisirsan o senin mutuelle (tamamlayici saglik sigortasi, her firmanin yapmasi zorunlu) dahil olacaksınız bu şekilde devletin %70 ödediğinde sallıyorum %30u mutuelle odeyecek.

Bunlar öncesinde ama esin üstünden fransada banka hesabi acman lazim. Yani bu kisim heralde en karisik kismi evli degilsen ve sabit adresin yoksa.

Bu arada ne demek her zaman :) süreç sikintili o yüzden elimden geldigince yardim etmekten mutlu olurum.
  • logisticsmanager  (07.09.20 19:48:17) 
Güncelleme yapalım.

Seyahat sağlık sigortam yoktu ve bu vizeye başvururken sorulmadı bile. Vizeyi sıkıntısız aldım.
  • le jeune turc  (09.10.20 14:02:00) 
www.ocevap.com
Almanya aile birleşim vizesi Nasıl Alınır


Almanya aile birleşimi vize bekleyenler 2021
almanya, aile birleşimi dil şartı kalktı
Almanya aile birleşimi Son dakika Haberleri
Almanya aile birleşimi vize bekleyenler 2021
Almanya aile birleşimi 2021
Aile birleşimi vizesi Almanya yorumlar
Almanya Aile Birleşimi için gerekli evraklar 2021
Almanya Aile Birleşimi vizesi red nedenleri
  • almanyaailebirlesimi  (21.06.21 00:59:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.